SteelSeries QCK Prism XL az yanma sorunu

baystark17

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar SteelSeries quick prism XL aldım sorunum şöyle, alt kısım sönük yanıyor üst kısım daha parlak yanıyor bu normal midir? Uygulamadanda düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir çözüm bulabildin mi? Bende sönüklük problemi yok ama 2 kısım sanki tek kısım gibi yanıyor. Mesela altı kapadığım zaman üstün ışığı az da olsa altı yakıyor, aynı şekilde tam tersi de gerçekleşiyor. Yada şöyle anlatayım. Üst kısmın ışığını tamamen kararttıp sadece altı yakmak istesem, üst tamamen kararmıyor az da olsa altın ışığı üstü kaplıyor. Hani o kutusunda belirttiği gibi üst kısım net olarak tek renk alt kısım net olarak başka bir tek renk yanmıyor. Sende de öyle mi yoksa sorun benim pad de mi?

Sorunu biliyorum, halletmek için söküp bozdum. Misina gibi ışığı aşıyan sözde fiber kablo, cihaz içindeki ışık merkezinden ayrılabiliyor. mm boyutunda bile olsa ışık kaynağından ayrılan kabloda ışığı olması gerektiği netlikte taşıyamıyor. Ben vida mida dinlemedim çekiçle vura vura kırdım açtım baktım sorun buydu. Ayrıca bu padi temizlerken hiç esnetmemeye dikkat edin, pad yapısı gereği esneyebiliyor esnedikçe de led kablo dediğim gibi cihaz içersinde ışık kaynağından uzaklaşıyor ve kusursuz biçimde geri takılması olanaksız hale geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı