Satıldı SteelSeries QCK ve Xrades Mouse Padler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DIABLO36

Kilopat
15 Nisan'da satın alınmış Xrades Mouse pad. Bir ay kullanıldı, aktif olarak kullanılmamaktadır. Hiçbir sorunu yoktur.

SADECE Xrades 90 X 40 cm Fiyat: 40 TL (SATILDI)

QCK Mini 250 X 210 mm Fiyat: 40 TL (SATILDI)
QCK Medium 320 X 270 mm Fiyat: 40 TL (Sol üst ve sağ kısmında biraz açılma olduğu için.) (SATILDI)

Dosya Ekleri

• Xrades 90x40.jpeg
    Xrades 90x40.jpeg
    193,8 KB · Görüntüleme: 158
  • Xrades 90x40mm.jpeg
    Xrades 90x40mm.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleme:
Yeriniz neresi, QCK'lerin fatura tarihi ne zaman?
Yerim Osmaniye, QcK'ların faturası bulunmuyor fakat iki QcK'da bir sene kullanılmıştı. Medium olanın köşesindeki deforme dışında bir sorunu yok. Dolap üzerinden de satış yapmaktayım, dilerseniz oradan da alabilirsiniz.
Dolap link: kuty80 Profil sayfası & Dolap.com
++

Genel olarak Steelseries ile görüştüğüm için onları referans göstererek bir açıklık getirmek istiyorum. Kendileri ile zamanında mouse pad garantisini konuşmuştum. Üründe yıpranma, eskime veya bir deformasyon olursa dahi garantinin buna bir şey yapamayacağını ifade etmişlerdi. Kumaş bir ürün olduğu için eğer yıpranma veya eskime tarzı sorunlar olduğu zaman ürünü ıslak mendil ile temizlemek vb. seçeneklerini sunmuştu resmi sayfası. Sonuçta yıpranan veya eskiyen kumaş bir ürünü tamir etmek gibi bir seçenek olmadığından mantıklıydı. Diğer markalar bu konuya nasıl bakıyor bilmiyorum, Steelseries ile zamanında görüştüğüm için bu bilgiyi not düşmek istedim.

Son düzenleme:
@DIABLO36 buradan veya Dolap üzerinden QCK Mini'nin daha fazla fotoğrafını eklemeniz mümkün mü? Genel yüzeyi ve kenarlarıyla beraber arka kısmının da fotoğrafı olursa iyi olur. Dolap'taki fotoğraflar hem biraz düşük çözünürlüklü hem de üstünde çekilen sehpadan dolayı hiçbir şey anlaşılamıyor.

@DIABLO36 buradan veya Dolap üzerinden QCK Mini'nin daha fazla fotoğrafını eklemeniz mümkün mü? Genel yüzeyi ve kenarlarıyla beraber arka kısmının da fotoğrafı olursa iyi olur. Dolap'taki fotoğraflar hem biraz düşük çözünürlüklü hem de üstünde çekilen sehpadan dolayı hiçbir şey anlaşılamıyor.
Dolap üzerinden detaylı fotoğrafları paylaştım, kontrol edebilirsiniz.
Ek olarak incelemeyi telefondan yapmanızı tavsiye ediyorum, bilgisayardan incelemek çok net olmuyor, fotoğraflar tam ekran olmuyor, yakınlaştırılamıyor vb. gibi durum mevcut. Daha sağlıklı bakabilmek adına telefondan incelemenizi öneririm genel olarak her şey için.

@DIABLO36 kesin olarak QCK Mini halen mevcut değil mi hocam? Resimleri kontrol edeceğim, bir sıkıntı yoksa bu akşam içerisinde Dolap üzerinden satın alacağım.

Bir de eğer bu akşam satın alırsam yarın kargoya verirsiniz değil mi?
Evet, Mini halen mevcut. Bugün sipariş geçerseniz, yarın kargoya teslim ederim.

Evet, Mini halen mevcut. Bugün sipariş geçerseniz, yarın kargoya teslim ederim.
Siparişi biraz önce geçtim, 40 lira ürün ücreti yanına 9 lira da kargo ücreti aldı. Fotoğraflar dediğiniz gibi telefonda daha kolay inceleniyormuş. Kenarlarında minör yıpranmalar gözüme çarptı, ancak sonuçta ikinci el, çift dikiş değil, bunları göz önüne alınca böyle parça aşınması gibi bir durum olmaması ve kutusunun bulunması temizliğini bana ispatlamaya yetti. Zaten ucuz bir şey.
Eğer faturasını bulabilirseniz faturayı veya birden fazla şeye aitse bir nüshasını kutusuna ekleyebilirseniz çok memnun olurum. Umarım iki taraf için de sorunsuz tamamlanır alışveriş.

Siparişi biraz önce geçtim, 40 lira ürün ücreti yanına 9 lira da kargo ücreti aldı. Fotoğraflar dediğiniz gibi telefonda daha kolay inceleniyormuş. Kenarlarında minör yıpranmalar gözüme çarptı, ancak sonuçta ikinci el, çift dikiş değil, bunları göz önüne alınca böyle parça aşınması gibi bir durum olmaması ve kutusunun bulunması temizliğini bana ispatlamaya yetti. Zaten ucuz bir şey.
Eğer faturasını bulabilirseniz faturayı veya birden fazla şeye aitse bir nüshasını kutusuna ekleyebilirseniz çok memnun olurum. Umarım iki taraf için de sorunsuz tamamlanır alışveriş.
Her ne kadar telefon kamerası ile birebir gerçekteki görüntüyü aktaramıyor olsam da, ürün elinize ulaştığında daha net ve yıpranmamış olduğunu göreceğinizden şüphem yok. Maalesef ürünün faturası bulunmuyor, nereden aldığımı da hatırlamıyorum. Elimde birden çok mouse pad olduğu için nereden veya ne zaman aldığımı da inanın kestiremiyorum ama üründe herhangi bir problem yok, elinize aldığınızda da göreceğinizi umuyorum. Ürünü tekil olarak almıştım hatta elime ulaştığında kullanım alanı küçük gelmişti. Düşük dpi oynadığım için alanı yeterli gelmeyince pek kullanmadan daha büyük boyutlardakini aldığımı biliyorum. Şimdiden hayırlı olsun, yarın kargoda ürününüz.

Her ne kadar telefon kamerası ile birebir gerçekteki görüntüyü aktaramıyor olsam da, ürün elinize ulaştığında daha net ve yıpranmamış olduğunu göreceğinizden şüphem yok.
Zaten bahsettiklerim öyle normal bir bakışla belli olmuyorlar bile, eleştirel bir bakışla bakınca gözlerin hassassa görüyorsun, fabrikasyon olması bile mümkün. Yoksa dediğinize inanmamışım gibi bir intiba oluşmasın, gayet temiz duruyor.
Maalesef ürünün faturası bulunmuyor, nereden aldığımı da hatırlamıyorum. Elimde birden çok mouse pad olduğu için nereden veya ne zaman aldığımı da inanın kestiremiyorum ama üründe herhangi bir problem yok, elinize aldığınızda da göreceğinizi umuyorum.
Canınız sağolsun hocam, eğer varsa bende de bulunsun diye demiştim, yoksa sıkıntı yok. Ufak bir kauçuk-kumaş parçasını teknik servise gönderecek halim yok :D:D.
Ürünü tekil olarak almıştım hatta elime ulaştığında beklediğimden düşük DPI oynadığım için alanı yeterli gelmeyince pek kullanmadan daha büyük boyutlardakini aldığımı biliyorum.
Ben de zaten laptop yanında kullanım için alıyorum, küçük olması benim için ana özelliği.
Şimdiden hayırlı olsun, yarın kargoda ürününüz.
Sağolun hocam, dört gözle beklemede olacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı