Satıldı SteelSeries QCK ve Xrades Mouse Padler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Xrades mouse pad'de herhangi bir şey var mı? Yoksa hala daha sıfır kalitesinde mi? Bahsettiğim deformeler, sürtünmeden kaynaklı beyazlama veyahut dokusunun bozulması tarzı şeyler.

Xrades mouse pad'de herhangi bir şey var mı? Yoksa hala daha sıfır kalitesinde mi? Bahsettiğim deformeler, sürtünmeden kaynaklı beyazlama veyahut dokusunun bozulması tarzı şeyler.
Alım tarihinden itibaren 30 gün kadar kullandım, hiçbir sorunu yok. RGB Mouse pad'e geçtiğim için ihtiyaç fazlası oldu diye uyguna bırakıyorum.

Alım tarihinden itibaren 30 gün kadar kullandım, hiçbir sorunu yok. RGB Mouse pad'e geçtiğim için ihtiyaç fazlası oldu diye uyguna bırakıyorum.
Bu arada hocam elinizde bolca mousepad var galiba :) çok sık değiştirdiğiniz için mi yoksa bir yerden edinme durumunuz mu var?

Bu arada hocam elinizde bolca mousepad var galiba :) çok sık değiştirdiğiniz için mi yoksa bir yerden edinme durumunuz mu var?
Ben ruh hali olarak çabuk sıkılan birisiyim. Mouse pad ile sınırlı değil bunlar. Monitör, fare, kulaklık vb. Ürünler için de geçerli. Örnek vereyim, G PRO X SUPERLIGHT satın aldım Mayıs ilk haftasında, birkaç ay sonra satılık ilanında görürseniz şaşırmayın😄 Tek bir modele veya ürüne endeksli kalamıyorum, sıkılıyorum😂

Anladım. peki ödeme ve kargo işini nasıl yapıyoruz? Kargo tarafımca karşılanacaksa bu kaç TL oluyor acaba?
İkinci yorumda dolap linkim mevcut. 39 TL fiyat + 10 TL'de kargo ücreti ekleniyor. Site benden komisyon aldığı için bana 33 TL gibi bir ücret kalmakta.

Mini elime biraz önce ulaştı, temizliği gerçekten ortada, kronik kenar sökülmesi olan model olmasına rağmen kenarlarında milim esneme yok. İncelemesini ve Dolap ile alakalı tecrübemi bir konu olarak bugün açacağım.
Teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🙏

Ben ruh hali olarak çabuk sıkılan birisiyim. Mouse pad ile sınırlı değil bunlar. Monitör, fare, kulaklık vb. Ürünler için de geçerli. Örnek vereyim, G PRO X SUPERLIGHT satın aldım Mayıs ilk haftasında, birkaç ay sonra satılık ilanında görürseniz şaşırmayın😄 Tek bir modele veya ürüne endeksli kalamıyorum, sıkılıyorum😂
Hocam şöyle bi' MP-60R alıp 1-2 hafta kullanın da onu da sizden alayım :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı