Xrades mouse pad'de herhangi bir şey var mı? Yoksa hala daha sıfır kalitesinde mi? Bahsettiğim deformeler, sürtünmeden kaynaklı beyazlama veyahut dokusunun bozulması tarzı şeyler.
Alım tarihinden itibaren 30 gün kadar kullandım, hiçbir sorunu yok. RGB Mouse pad'e geçtiğim için ihtiyaç fazlası oldu diye uyguna bırakıyorum.Xrades mouse pad'de herhangi bir şey var mı? Yoksa hala daha sıfır kalitesinde mi? Bahsettiğim deformeler, sürtünmeden kaynaklı beyazlama veyahut dokusunun bozulması tarzı şeyler.
Bu arada hocam elinizde bolca mousepad var galibaAlım tarihinden itibaren 30 gün kadar kullandım, hiçbir sorunu yok. RGB Mouse pad'e geçtiğim için ihtiyaç fazlası oldu diye uyguna bırakıyorum.
Ben ruh hali olarak çabuk sıkılan birisiyim. Mouse pad ile sınırlı değil bunlar. Monitör, fare, kulaklık vb. Ürünler için de geçerli. Örnek vereyim, G PRO X SUPERLIGHT satın aldım Mayıs ilk haftasında, birkaç ay sonra satılık ilanında görürseniz şaşırmayınBu arada hocam elinizde bolca mousepad var galibaçok sık değiştirdiğiniz için mi yoksa bir yerden edinme durumunuz mu var?
Anladım. peki ödeme ve kargo işini nasıl yapıyoruz? Kargo tarafımca karşılanacaksa bu kaç TL oluyor acaba?Alım tarihinden itibaren 30 gün kadar kullandım, hiçbir sorunu yok. RGB Mouse pad'e geçtiğim için ihtiyaç fazlası oldu diye uyguna bırakıyorum.
İkinci yorumda dolap linkim mevcut. 39 TL fiyat + 10 TL'de kargo ücreti ekleniyor. Site benden komisyon aldığı için bana 33 TL gibi bir ücret kalmakta.Anladım. peki ödeme ve kargo işini nasıl yapıyoruz? Kargo tarafımca karşılanacaksa bu kaç TL oluyor acaba?
Teşekkür ederim. Tekrardan hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyleMini elime biraz önce ulaştı, temizliği gerçekten ortada, kronik kenar sökülmesi olan model olmasına rağmen kenarlarında milim esneme yok. İncelemesini ve Dolap ile alakalı tecrübemi bir konu olarak bugün açacağım.
Hocam şöyle bi' MP-60R alıp 1-2 hafta kullanın da onu da sizden alayımBen ruh hali olarak çabuk sıkılan birisiyim. Mouse pad ile sınırlı değil bunlar. Monitör, fare, kulaklık vb. Ürünler için de geçerli. Örnek vereyim, G PRO X SUPERLIGHT satın aldım Mayıs ilk haftasında, birkaç ay sonra satılık ilanında görürseniz şaşırmayınTek bir modele veya ürüne endeksli kalamıyorum, sıkılıyorum
![]()
Neden olmasın, belki bir gün...Hocam şöyle bi' MP-60R alıp 1-2 hafta kullanın da onu da sizden alayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.