40 TL fazla verip Vatan Bilgisayar satıcısından almak daha güvenilir olabilir.
Böyle koleksiyonlar bana çok cıvık geliyor ya, daha ağır ve asil renklerin daha güzel bir görünüm sunduğunu düşünüyorum. Koleksiyon sevenler için güzel bir paylaşım olmuş, teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum Murat hocam.
CS severler ve koleksiyon yapan kişiler için iyi fırsat, son 1 yılın en düşük fiyatında.
40 TL fazla verip Vatan Bilgisayar satıcısından almak daha güvenilir olabilir.
RAM ile mousepad'i aynı kefeye koymak bana mantıksız geliyor, sonuçta mousepad'in bozulacak bir çipi yok. Bir tek @FehmiDogru.js sorun yaşadı diye firmayı kötülemek de mantıksız, Vatan da çok masum değil bu konuda özellikle.Yanlış hatırlamıyorsam bu Jetklik satıcısının kahrını @FehmiDogru.js çok çekmişti. İade konusunda çok sıkıntı yaşamıştı sanırım. 40 TL çok büyük bir meblağ olmadığı için ben şahsen Vatan Bilgisayar'dan alırdım. Ancak arada ciddi bir fiyat farkı olursa o zaman bu satıcıdan alırdım.
Garantiye giden RAM olduğu gibi geri geldi
29 Temmuz 2024 tarihinde Amazon Türkiye'deki JetKlik isimli satıcıdan satın aldığım "Hikvision U10 DDR4 3200 MHz 8 GB RAM..." ürünüm geçen ay bozuldu. Ben de en doğal hakkımı kullanarak garantiye göndermeye karar verdim. Ürünün garanti belgesindeki Despec bilgisayar firmasının numarasını aradım...www.technopat.net THH'den ne zaman cevap gelir?
https://www.technopat.net/sosyal/konu/garantiye-giden-ram-oldugu-gibi-geri-geldi.3633740/ Bu konudaki olaydan sonra teknik servisin bana verdiği arıza raporuyla birlikte satıcıya ürünü 18 Şubat 2025'de gönderdim ancak 1 ay içerisinde cevap alamayınca 17 Mart 2025'te THH'ye başvurdum. Ancak...www.technopat.net
RAM ile mouse Pad'i aynı kefeye koymak bana mantıksız geliyor, sonuçta mouse Pad'in bozulacak bir çipi yok. Bir tek @FehmiDogru.js sorun yaşadı diye firmayı kötülemek de mantıksız, Vatan da çok iyi değil bu konularda özellikle.
Bilgisayar, Vatan Bilgisayar servisinden bir aydır gelmedi
Merhaba Ben Vatan Bilgisayar'a 16 Ağustos 2025 tarihinde bilgisayari mağazaya götürdüm. SSD ve RAM servise gitti ama servis takip formunda sitesinden bakıyorum hala parça bekliyor - servisten yazıyor. Mağazayı arıyorum sürekli oyaliyorlar haftaya büyük ihtimalle olur sonuçlanır diye diye sürekli...www.technopat.net
Vatan hazır sistem, garanti sürecinde mağduriyet yaşattı
Vatan'dan hazır sistem aldım. Parçaların gelmesini 1 hafta bekledim, onlar geldi. Bilgisayar evde 1 gün durdu, oyunlarda düşük FPS ve FPS düşmesi vardı, oyun oynanmıyordu. “bakalım, garantiye göndermeyelim, işin uzamasın” dediler. 1–2 hafta da Vatan'da kaldı, sorunu çözemediler. Servise gitti...www.technopat.net
Trendyol ve Vatan arızalı kulaklık için yardımcı olmuyor
Merhaba, fikirlerinize ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Ben Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar'dan HyperX Cloud 3 Wireless satın aldım. Bir zaman sonra arızalandı bende resmi servise gönderdim. Yaklaşık 15 gün sonra ise bana imzalı kaşeli bir mektup geldi. Görseli paylaştım. Bunun üzerine...www.technopat.net
Üstteki attığım şikayetler neden var hocam o zaman, o kadar büyük firmaysa? Ayrıca Hepsiburada'nın iade politikası çok iyi.Sana şöyle özetleyim geçtiğimiz aylarda MediaMarkt'tan QCK+ mouse pad aldım eve geldim kenarı bayağı bir yamuktu MediaMarkt'a hemen gittim depodan 0 ürünü tarafıma değiştirdiler.
Kısacası ne olduğu belli olan mağazadan alışveriş yapmak yerine sonrasında muhatap bulabileceğin firmadan alışveriş yapmak oldukça faydalı fazla dar düşünüyorsun
Ürünümü garantiye gönderip değiştirtmek için 3 ay uğraşmıştım.Jetklik satıcısının kahrını @FehmiDogru.js çok çekmişti. İade konusunda çok sıkıntı yaşamıştı sanırım
RAM ile mouse Pad'i aynı kefeye koymak bana mantıksız geliyor, sonuçta mouse Pad'in bozulacak bir çipi yok. Bir tek @FehmiDogru.js sorun yaşadı diye firmayı kötülemek de mantıksız, vatan da çok masum değil bu konuda özellikle.
Bilgisayar, Vatan Bilgisayar servisinden bir aydır gelmedi
Merhaba Ben Vatan Bilgisayar'a 16 Ağustos 2025 tarihinde bilgisayari mağazaya götürdüm. SSD ve RAM servise gitti ama servis takip formunda sitesinden bakıyorum hala parça bekliyor - servisten yazıyor. Mağazayı arıyorum sürekli oyaliyorlar haftaya büyük ihtimalle olur sonuçlanır diye diye sürekli...www.technopat.net
Vatan hazır sistem, garanti sürecinde mağduriyet yaşattı
Vatan'dan hazır sistem aldım. Parçaların gelmesini 1 hafta bekledim, onlar geldi. Bilgisayar evde 1 gün durdu, oyunlarda düşük FPS ve FPS düşmesi vardı, oyun oynanmıyordu. “bakalım, garantiye göndermeyelim, işin uzamasın” dediler. 1–2 hafta da Vatan'da kaldı, sorunu çözemediler. Servise gitti...www.technopat.net
Trendyol ve Vatan arızalı kulaklık için yardımcı olmuyor
Merhaba, fikirlerinize ihtiyacım olduğu için yazıyorum. Ben Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar'dan HyperX Cloud 3 Wireless satın aldım. Bir zaman sonra arızalandı bende resmi servise gönderdim. Yaklaşık 15 gün sonra ise bana imzalı kaşeli bir mektup geldi. Görseli paylaştım. Bunun üzerine...www.technopat.net