MrMertz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben FPS oyunları oynarken hızlı tıklayamıyorum da makroyu nasıl döngü yapabilirim? Mouse SteelSeries Rival 100.
Merhaba arkadaşlar, ben FPS oyunları oynarken hızlı tıklayamıyorum da makroyu nasıl döngü yapabilirim? Mouse SteelSeries Rival 100.
Çözüm Kaanolovski 28 Eylül 2023 SteelSeries'in kendi uygulamasından atanmış makronuzu "Repeat while click" benzeri bir ayar vardı diye hatırlıyorum ona getirin.
SteelSeries'in kendi uygulamasından atanmış makronuzu "Repeat while click" benzeri bir ayar vardı diye hatırlıyorum ona getirin.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Eylül 2023 #2 SteelSeries'in kendi uygulamasından atanmış makronuzu "Repeat while click" benzeri bir ayar vardı diye hatırlıyorum ona getirin. Artı 0 Eksi Çözüm
SteelSeries'in kendi uygulamasından atanmış makronuzu "Repeat while click" benzeri bir ayar vardı diye hatırlıyorum ona getirin.
KS KS MrMertz Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #3 Kaanolovski dedi: SteelSeries'in kendi uygulamasından atanmış makronuzu "repeat while Click" benzeri bir ayar vardı diye hatırlıyorum ona getirin. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum teşekkürler. Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: SteelSeries'in kendi uygulamasından atanmış makronuzu "repeat while Click" benzeri bir ayar vardı diye hatırlıyorum ona getirin. Genişletmek için tıkla... Tamam buldum teşekkürler.