SteelSeries Rival 100 Scroll'u bozulu

EnesMete0505

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Rival 100 mouse var, orta tekerlek kaydırmıyor. Biraz üfleyince hafif kaydırmaya başladı, ancak hâlâ bozuk sayılır. Nasıl düzeltebilirim? İçini bile açtım, üfledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Rival 100 mouse var, orta tekerlek kaydırmıyor. Biraz üfleyince hafif kaydırmaya başladı, ancak hâlâ bozuk sayılır. Nasıl düzeltebilirim? İçini bile açtım, üfledim.

İçini açtıktan sonra üfleyip geçmeyin. Düzgünce temizleyin. Cımbızla scroll arasındaki tüyleri, kılları, vs alın. Mendille genel bir temizliğini yapın. Alkol, kolonya kullanabilirsiniz ama dikkatli olun. Sonuçta sıvı ile işlem yapıyorsunuz. Mendiller daha güvenilir olur.

Marka farelerin "ucuz" fiyatlı ürünleri kronikli işte. Kroniklerden biride bu. Rival 100 scroll kaymıyor çözüm vs. yazarsanız çözüm videoları bulursunuz. Benim G102 idi sanırım onda yaptığım olay;
Mouse içini açıyordum,
O scroll tekerleğini çıkarıyordum,
Ardından scroll tekerleğinin oturduğu o uzun parçanın 4 köşesini bir kargaburun gibi bir şey ile iyice sıkıp kapatıyordum.

Benim sorunum böyle çözülüyordu. Sizin farenizdede aynı şekilde çözüleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00