Steelseries Rival 100 vs 300

gtxpascalamd

Hectopat
Daha fazla  
Steelserıes Rıval 100 ıle 300 arasında kaldım.
Evet biliyorum tabii ki 300 daha iyi ama benim aklıma takılan nokta su ki benim elim biraz küçük. Rival 100 alsam kesinlikle oturur elime. Fakat Rival 300 biraz büyük bir mouse. Ben sırf elime oturmasını istiyorum. Yaşımın küçük olup uzun bir ele sahip olmamamdan böyle bir konu açma gereği duydum. Elimin uzunluğu 15-16 cm civarlarında. 300 TL'yi geçmeyecek sekilde farklı mouselar da önerebilirsiniz. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunları oynuyorsan büyük olması sıkıntı çıkartır. Rival 100 alabilirsin.

Arkadalar klavyem İngilizce olduğundan dolayı yazım hataları yaptım sonuç olarak ban yedim diye yazamadım. Hepinize tavsiyeleri için teşekkür ederim fakat bütçemi 400 tl arttırarak yeni bir klavye almaya karar verdim. Nedeni ise razer blackwidow alarak kazık yediğimi düşünüyorum çok daha ucuza daha iyi mekanik klavyeler de var. Zaten eldeki mause gayet iyi logitech g402. Sadece aklımda yaz tatili gelince bir ekipmanımı yenilemek vardı mause olarak düşündüm kafamda ama klavyemi yenileyeceğim hepinize tavsiyeleri için teşekkürler.

Güncelleme sıranız Mouse-Kulaklık-Klavye olmalı bence, ve evet Blackwidow aşırı pahalı, daha ucuza daha iyi klavye alabilirsiniz :D

Zaten şuanda razer klavyeyle yazıyoryum kesinlikle tavsiye etmem. Kulaklığım Steelseries siberia 350 olduğundan değiştirmeyeceğim. Mousemda logitech g402 çok harika bir şey değil ama gayet iyi FPS oyunlarında özellikle çok işe yarıyor. Ama klavyeyi bir umutla aldım ilk günler memnundum fakat 7 ay falan geçince ses biraz rahatsız etmeye başladı, çok hızlı yazdığımda. Daha iyi klavyeler alabileceğimi de fark edince bu klavyeden kurtulma kararı aldım. Zaten yeni bir konu açacağım. Konu linkini buraya atmamda bir sakınca varmı yoksa serbestmi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı