SteelSeries Rival 110 için mousepad önerisi

Kızgın Panda

Kilopat
En fazla 100 lira bütçem var ve SteelSeries Rival 110 kullanıyorum. Onun için bir mouse pad alacağım ama SteelSeries QcK XL falan mı alayım yoksa HP, Corsair veya Logitech mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 100 lira bütçem var ve SteelSeries Rival 110 kullanıyorum. Onun için bir mouse pad alacağım ama SteelSeries QcK XL falan mı alayım yoksa HP, Corsair veya Logitech mi alayım?

Mousepad gibi bir kumaş parçası için ekipman markalarının ürünlerine yönelmene gerek yok. N11'den o yazdığın markalardan farkı olmayn XL mousepad'leri 30 TL'ye alabilirsin.

Marka ve modelden önce sert veya kumaş ayrımını yapman gerekiyor. Yüksek Dpi kullanıyorsan kumaş almanı önermiyorum. Kontrollü bir mouse tutuşu istiyorsan sert MousePad alırsan Rival 110 zaten hafif bir Mouse, uçup gidecektir.
Sert için en iyi seçenek Logitech G440
Kumaş için G240 ve Qck kullandım, Qck öneririm. (G240 çok ince olduğu için rahatsız edebiliyor.)
Ayrıca çok ucuz olan ürünleri almaman sağlığın için daha iyi, kanserojen madde içeriyor olabilirler, devamlı olarak temas halinde olacağın bir ekipman.

Mousepad için bu kadar yüksek ücretlerin ödenmesini doğru bulmuyorum ve bana çok saçma geliyor açıkçası. Bence de daha ucuz yollu bir şeyler tercih edebilirsiniz, 10-15TL'ye sizi senelerce idare edebilecel mousepadler mevcut. Kalan para ile de güzel bi' yemek yiyin yada ne bileyim kıyafet felan alın. :)

Marka ve modelden önce sert veya kumaş ayrımını yapman gerekiyor. Yüksek Dpi kullanıyorsan kumaş almanı önermiyorum. Kontrollü bir mouse tutuşu istiyorsan sert MousePad alırsan Rival 110 zaten hafif bir Mouse, uçup gidecektir.
Sert için en iyi seçenek Logitech G440
Kumaş için G240 ve Qck kullandım, Qck öneririm. (G240 çok ince olduğu için rahatsız edebiliyor.)
Ayrıca çok ucuz olan ürünleri almaman sağlığın için daha iyi, kanserojen madde içeriyor olabilirler, devamlı olarak temas halinde olacağın bir ekipman.
Evet bende böyle düşünüyorum fakat qck+ almayı düşündüm. Sence nasıl ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı