Tekerleği parmağımla tuttuğum zaman gelmiyor sesTekerleği parmağınızla tutarak sallayın, yine de ses çıkaracak mı bir bakın. Bu tarz sesler genelde tekerlek düzgün sabitlenmediği zaman çıkıyor. Yani içinde bir parçanın serbest halde bulunuyor olması çok düşük bir ihtimal.
O zaman Batuhan'ın da dediği gibi fare tekerleği tam oturmamıştır ben bundan pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.Tekerleği parmağımla tuttuğum zaman gelmiyor ses
Peki yarın garantiye götüreceğimO zaman Batuhan'ın da dediği gibi fare tekerleği tam oturmamıştır ben bundan pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.
Merhaba değişim gerçekleşti fakat yine aynı sorun var.O zaman Batuhan'ın da dediği gibi fare tekerleği tam oturmamıştır ben bundan pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.