SteelSeries Rival 110 sallayınca tıkır tıkır ses çıkıyor

Raionxx

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, dün aldığım SteelSeries Rival 110 mouse sallayınca tık tık sesler çıkıyor. Acaba garantiye göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir kaç kez yere düşürmüşsen içindeki bir plastik parça kırılmış olabilir. Bundan pek bir şey olmaz diye tahmin ediyorum sadece sesden rahatsız olursun.

Tekerleği parmağınızla tutarak sallayın, yine de ses çıkaracak mı bir bakın. Bu tarz sesler genelde tekerlek düzgün sabitlenmediği zaman çıkıyor. Yani içinde bir parçanın serbest halde bulunuyor olması çok düşük bir ihtimal.
Tekerleği parmağımla tuttuğum zaman gelmiyor ses

O zaman Batuhan'ın da dediği gibi fare tekerleği tam oturmamıştır ben bundan pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.
Peki yarın garantiye götüreceğim
O zaman Batuhan'ın da dediği gibi fare tekerleği tam oturmamıştır ben bundan pek bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.
Merhaba değişim gerçekleşti fakat yine aynı sorun var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı