SteelSeries Rival 110 vs Logitech G102 Prodigy vs Corsair Harpoon

Makaleler
2
Bu üç mouse arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genel olarak FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Elimin boyutu küçük.

Aynı üçlü arasında uzun zaman önce ben de kalmıştım SteelSeries'tan yana yaptım seçimimi ve kesinlikle memnunum. Bu üç fare de aynı kalitede aynı düzey de sansürlere sahip yani aralarında aman aman bir fark yok hangisi gözüne hoş geldiyse onu al. Ben ilk başta 110 ile başlamıştım şu an 310 kullanmıyorum şaşmadım SS markasından tüm ekipmanlarım bu markadan. Özellikle Qck mousepad ile beraber satılıyorsa kesinlikle kaçırma.

Logitech'in G102 ve G300S fareleri kronik hatalı bu yüzden Rival 110'a geçmiştim ve mükemmel bir fare tavsiye ederim.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. SS veya Corsair'dan yana olacak tercihim sanırım.

Son bir sorum olacak. Corsair harpoon ve SS Rival 110 modelleri hangi tutuş şekline uygundur? Benim tutuş şeklim palm grip hangisi daha uygun olacaktır?

Son düzenleme:
Eğer eliniz büyük değilse palm grip tutul şekli Rival 110 çok iyi olacaktır. Harpoon claw ancak bu tutuş şekilleri çok etkilemiyor ben şahsen claw olarak Rival 110 almıştım geçmişte şuan Rival 310'u bile hala claw kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…