SteelSeries Rival 110 vs. Logitech G102 Prodigy vs. Razer Abyssus 2000

• Konuyu başlatan Anlck
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.198

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
3 mouse arasından First Person Shooter (FPS) oyunları için en uygun olanı hangisidir? CS:GO, PUBG, Rainbow Six Sege gibi oyunlar için.

STEELSERIES Steelseries Rival 110 Mouse +Qck Mousepad Fiyatı ve Özellikleri
LOGITECH G102 PRODIGY GAMING MOUSE - Vatan Bilgisayar
RAZER ABYSSUS 2000 + GOLIATHUS SPEED BUNDLE - Vatan Bilgisayar

NOT: Logitech G102'nin yanına mouse pad de alacağım
NOT 2: Bu mousların DPI seviyeleri kaç ile kaç arasındadır söyler misiniz?
Buradan al daha ucuz.

Yanlış bilmiyorsam 25-30 milyon tıklama ömürleri var. Kullanım şeklinize göre bunu tahmin edebilirsiniz. MOBA tarzında oyunlar oynuyor iseniz, FPS oyunları ağırlıklı ise gibi gibi kendinizce ölçüp tartabilirsiniz.
Fakat ne olursa olursa olsun teknik bir sorun olmadığı sürece sizi uzun bir süre götürür. Kaliteli marka ve kaliteli malzemeler, kullanım süresinden kuşkunuz olmasın.

Ben G102 kullanıyorum gayet memnunum. Rival 110'da güzeldir, eşit özelliklere sahipler Razer kullanmadım fikrim yok. El yapınız ve tutuş tarzınıza en uygununu seçebilirsiniz.

Öncelikle el oturması önemli bir şey ama bence rival 110 açık ara önde.
https://www.hepsiburada.com/steelse...ncu-mouse-qck-medium-mousepad-p-HBV00000EIUKE Burada mouse pad ile 199 TL

Neden diyecek olursan farelerde IPS denen bir tarama hızı var. Düşük dpi ayarında mesela 400 dpi düşük senste cs oynarken fareyi çok sürüklediğin için bu tarama hızı önem arz ediyor. Fare deyim yerindeyse sapıtmıyor.

Bahsettiğin razerde saniye başı inch taraması 60-120
logitechte 200
steelserrieste 240

razer alma derim.

Bu arada bu ürünler indirime giriyordu geçen g102yi 144tl görmüştüm hepsiburadada.
180 civarı satılıyor nette. Padle birlikte onuda 200e bulabilirsin.
rival 110 bir ara bimde 140 tlden satılmıştı :D Hatta 89 tlden alanlar olduğunu biliyorum :D Satılmayınca fiyat düşmüşler.

Tıklama kalitesi olarak steelserries sanırım daha fazla tıklama garantisine sahip.
Razer alma diğer 2sinden birini tercih edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı