SteelSeries Rival 110 vs. Logitech G102

Bu iki mause arasında çok kararsız kaldım ama Rival 110'un içinden SteelSeries'in kaliteli mausepadi de çıkıyor ama fiyatları da çok yakın karar veremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 110 kullanmaktayım. Kaliteli ve seri bir model. Sensörü ufak hareketleri bile rahatça algılayabilmekte. Tek puan kıracağım yer yazılımı. Bazen aydınlatmayı değiştirememe gibi saçma sapan ufak tefek sorunlar yaşatıyor. Onun dışında alınabilir.
G102 denemedim hiç.

ya x7 denen çöp var elimde sensörü en ufak hareketi bırak seyid onbaşı gelse hareket ettiremez kaymıyor mousepad üstünde 1600 dpi oynamak zorunda kalıyorum bu da aimi kafaya koyamamak demek.bana iyi kayan mouse lazım

ya x7 denen çöp var elimde sensörü en ufak hareketi bırak seyid onbaşı gelse hareket ettiremez kaymıyor mousepad üstünde 1600 dpi oynamak zorunda kalıyorum bu da aimi kafaya koyamamak demek.bana iyi kayan mouse lazım
O x7 adlı kanser'in hadron markalısını bende kullanıyorumdum. Yaklaşık 2 yıl önce 2017 haziran'ı zamanında G300S'e geçtim. İster G102 al ister Steelseries Rival 110 al farkı kesinliklikle hisseceksin. Ben şuan alacak olsam Rival 110 alırdım ama senin kararın.
O fiyat bandında Rival 300s'de var onada bakabilirsin.

kanka eyvallah g102 yi saldım ama sence rival300s mi rival 110 mu ikisi de mousepadla beraber 220 tl acil ama ve nasıl yeni konu açarım ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı