SteelSeries Rival 3 alınır mı?

Bütçe
400 TL
Niye ki 120MM yazıyor.
12cm yani.
Tek kullanacak birey de ben degilim.
Daha yasim 14 beni en az 2 sene idare etmeli.
el ölçülerinden yaşının küçük olduğunu tahmin etmiştim.
claw+fingertip tutuyorum demişsin. rival3 avuç içi hariç bu ikisini tam destekliyor, bu açıdan doğru tercih. ancak rival3 küçük bir mouse değil o yüzden hakimiyetin sınırlı kalabilir mouse üzerinde. ama fiziksel gelişimin devam ettiği için bu faktörü göz ardı edebilirsin. bunu belirtmek istemiştim önceki mesajımda.

el ölçülerinden yaşının küçük olduğunu tahmin etmiştim.
claw+fingertip tutuyorum demişsin. rival3 avuç içi hariç bu ikisini tam destekliyor, bu açıdan doğru tercih. ancak rival3 küçük bir mouse değil o yüzden hakimiyetin sınırlı kalabilir mouse üzerinde. ama fiziksel gelişimin devam ettiği için bu faktörü göz ardı edebilirsin. bunu belirtmek istemiştim önceki mesajımda.
Ne demek istediğinizi anladim :D
Fiziksel gelişimnden dolayı, 5'e giderken elime uygun almıstım suan elimin icinde kayboluyor.

Ama zaten arada bir fark yok ki, hatta Rival 3 daha iyi gibi. Arkadasım da yeni aldı ve cok begendi. Ben de baktim harika fare.
Arada dağlar kadar fark var. Viper Mini daha hafif, paracord kablo ve Optik Switch'lere (daha hızlı tepkime süresi) sahip. Ayrıca skatezleri PTFE, kat kat daha iyi kayıyor. Viper Mini varken asla Rival 3 alınmaz.

Arada dağlar kadar fark var. Viper Mini daha hafif, paracord kablo ve Optik Switch'lere (daha hızlı tepkime süresi) sahip. Ayrıca skatezleri PTFE, kat kat daha iyi kayıyor. Viper Mini varken asla Rival 3 alınmaz.
Tepki sürleleri neredeyse aynı, hafiflik bir yere kadar gerek. Kablo olarak her ikisi de iyi.
Ben öneri istemedim kronik sorun var mı gibisinden sordum. Beni cezbetmedi viper mini.
Ve elim hızlı buyuyor fingertrip tarzina daha yakin kullandigim icin ben mini model istemem.
@ZyNeX1907 hocam farenin kablosu nasil, kaliteli bir hissiyati var mı?
Bir de fare mousepad üzerinde iyi kayıyor mu?
Çıkmaza girdim, RGBler nasıl peki?
@KafadanKontak evet haklısın ama özellikle işin bir taraf yüksek kısmi beni bozuyor. Uzun bir hikayesi var.
Kısaca evde tek kullanan ben değilim ve bu tasarım rahatsız ediyor.
Aklımda Rival 3 var sorun olmaz umarım... Simetrik olmasina rağmen ergonomik diye okudum.

@hadwiger hocam peki Rival 3 skatezleri kaliteli mi?

Son düzenleme:
Tepki sürleleri neredeyse aynı, hafiflik bir yere kadar gerek. Kablo olarak her ikisi de iyi.
Ben öneri istemedim kronik sorun var mı gibisinden sordum. Beni cezbetmedi Viper Mini.
Ve elim hızlı buyuyor fingertrip tarzina daha yakin kullandigim icin ben mini model istemem.
@ZyNeX1907 hocam farenin kablosu nasıl, kaliteli bir hissiyati var mı?
Bir de fare mouse pad üzerinde iyi kayıyor mu?
Çıkmaza girdim, RGB'ler nasıl peki?
@KafadanKontak evet haklısın ama özellikle işin bir taraf yüksek kısmı beni bozuyor. Uzun bir hikayesi var.
Aklımda Rival 3 var sorun olmaz umarım... Simetrik olmasina rağmen ergonomik diye okudum.

Kablosu normal kablo nasıl deyimki plastik gibi bir şeyyle sarılmış kolay kolay yırtılmaz bilinçli bir şekilde tutup çekmeniz lazım zarar görmesi için

Ben öneri istemedim kronik sorun var mı gibisinden sordum. Beni cezbetmedi viper mini.
@ZyNeX1907 hocam farenin kablosu nasil, kaliteli bir hissiyati var mı?
Bir de fare mousepad üzerinde iyi kayıyor mu?
Çıkmaza girdim, RGBler nasıl peki?
@KafadanKontak evet haklısın ama özellikle işin bir taraf yüksek kısmi beni bozuyor. Uzun bir hikayesi var.

Kablolar aynı falan değil. Rival 3 klasik plastik kablo kullanırken Viper Mini paracord kablo kullanıyor. Rival 3'te PTFE skatez bile yok. Viper Mini'de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı