SteelSeries Rival 3 alınır mı?

Bütçe
400 TL
Kablolar aynı falan değil. Rival 3 klasik plastik kablo kullanırken Viper Mini paracord kablo kullanıyor. Rival 3'te PTFE skatez bile yok. Viper Mini'de var.

Viper Mini gereksiz küçük neden kimse anlamıyor bunu
Bana ne yararı var?

Peki güzel kayıyor mu?
@ZyNeX1907

Faremi mouse yağ gibi kayıyor bende böyle yorumları okudum alırken tereddüt ettim ama cidden iyiymiş alın memnun kalırsınız bütçeniz fazla olsa Rival 5 de var ama Rival 3 ideal.

@ZyNeX1907 deathadder v2 rival 5'den daha iyi ve daha ucuz.
Ama Rival 3 iyi gibi, skatez olayına tamam da kablonun bana net farkı ne? (Viper mini hakkinda dedim) Yok.

Ve Viper küçük gibi.
Bana iyi bir boyut lazım.

@ZyNeX1907 DeathAdder V2 Rival 5'den daha iyi ve daha ucuz.
Ama Rival 3 iyi gibi, skatez olayına tamam da kablonun bana net farkı ne? (Viper Mini hakkinda dedim) yok.

Ve Viper küçük gibi.

Kablonun bir farkı yok kolay yırtılma olmasın diye.
@ZyNeX1907 DeathAdder V2 Rival 5'den daha iyi ve daha ucuz.
Ama Rival 3 iyi gibi, skatez olayına tamam da kablonun bana net farkı ne? (Viper Mini hakkinda dedim) yok.

Ve Viper küçük gibi.

Razer DeathAdder'i ben sevemiyorum nedeni çok basit geliyor mouse bana Rival 5 daha hoş geliyor şekili RGB'si falan özellik olarak da zaten IPS 300'ün üzerinde hatta belki 400 çok yeterli herhangi bir eksisi yok bana kalırsa böyle.

El ölçülerim 12,5 X 8 cm.
Tutuşum claw ile fingertrip karışımı saçma bir şey.

Bu bütçede DeathAdder V2 artık yok.
Ben de buna yöneldim.

(Zaten DeathAdder tasarımı hoşuma gitmedi daha sade isterim.)

Neyse sorum bu.
400TL bütçem var ve ramazan ayı içinde almayı planlıyorum.
Genel olarak özelliklerini ve tasarımını sevdim, oyuncu ve normal kullanıcı Karma'sı olmuş.

Alınır mı? Kronik sorunu veya alınmasına engel bir şey var mı?

Hocam Razer falan tamam iyi fareler. Fakat SteelSeries ve yanında da aynı markadan bir mouse Pad'İn verdiği hoş görüntüyü hiçbir ekipman vermiyor. Şu an Full SteelSeries ekipman kullanıyorum hepsi 3. serisi. Rival 3 de kullanıyorum gayet güzel fiyatına değer bir ürün tavsiye ediyorum.

Hocam Razer falan tamam iyi fareler. Fakat SteelSeries ve yanında da aynı markadan bir mouse Pad'in verdiği hoş görüntüyü hiçbir ekipman vermiyor. Şu an Full SteelSeries ekipman kullanıyorum hepsi 3. serisi. Rival 3 de kullanıyorum gayet güzel fiyatına değer bir ürün tavsiye ediyorum.

Aynen Razer çok sade ve özellik olarak çok az fark var uçurum yok ve özellikler abartı fazla olduğu zaman bir şey değişmiyor bir mouse 20000 DPI olsa ne olacak 8200 DPI olsa ne olacak sen zaten 400 ile 2000 arası kullanıcaksın ve IPS'leri 300'den yüksek ortalama IPS 150 olsa yeterli zaten birazcık da hoş görüntüye bakın Razer hiç güzel gelmiyor gözüme benim.

@ZyNeX1907 deathadder v2 rival 5'den daha iyi ve daha ucuz.
Ama Rival 3 iyi gibi, skatez olayına tamam da kablonun bana net farkı ne? (Viper mini hakkinda dedim) Yok.

Ve Viper küçük gibi.
Viper Mini´de paracord kablo var. Paracord kablolar wired mouselara wireless hissiyatı vermek için tasarlandılar. Rival 3´te taş gibi sert rezalet bir plastik kablo var.
@Chavos evet Rival 3 + QcK almayı planlıyorum.
En iyi performansı QcK mousepadlerde veriyormuş.
QCK mı? Şaka olmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı