SteelSeries Rival 3 alınır mı?

SteelSeries Rival 3'e bakıyordum ama herkes ürünün çabuk bozulduğunu ve garanti firmasının yardımcı olmadığını söylüyorlar kullananlar yardımcı olabilir misiniz?

Vallahi ben 1 yıldır kullanıyorum Amazon'dan aldım ve gayet mutluyum size re tavsiye ederim ayrıca fareyle ilgili bir sorun yaşamadım çabuk bozuluyor mu bilmiyorum ama benimkisi hala rahatça çalışıyor.

Hocam bütçenizi 100TL arttırısanız aynı farenin Wireless modelini alırsınız. Bende artık her şeyimi kablosuz yapmaya çalışıyorum öneririm. Kablosuz her şey çok daha rahat.

Kablolu ile arasındaki fiyat farkı 160 TL civarı ondan bilemedim bir de gecikme olayı var.

Kablolu ile arasındaki fiyat farkı 160 TL civarı ondan bilemedim bir de gecikme olayı var.
Steelseries'i bilmiyorum artık ama mesela Logitech G305, lightspeed teknolojisi kullandığı için kablolu ile fark yok.

Bilgisayarımda normal de Bluetooth yoktu USB Dongle ile o işi çözdüm ve kablosuz kulaklık kullanmaya başladım (0.5ms gecikme oluyor kulaklıkta) ve gerçekten rahatlığa eriştim. Camı açmak için bile kulaklık çıkarıyor iken artık mutfağa da evin kapısını açmaya da kulaklık ile gidiyorum ve kablo cehenneminden kurtuluyorum. Bugün ise K380 klavyem geldi (kod yazıyorum ondan bunu aldım) gerçekten kablosuz aletler aşşırı iyi. Klavye'de gecikme vs yok. Fare olarak da Logitech G305 almayı planlıyorum. (Elimde Zowie EC2 var kablosuz için almak istiyorum)

1669389778386.png

1669389810433.png

Steelseries'i bilmiyorum artık ama mesela Logitech G305, lightspeed teknolojisi kullandığı için kablolu ile fark yok.

Bilgisayarımda normal de Bluetooth yoktu USB Dongle ile o işi çözdüm ve kablosuz kulaklık kullanmaya başladım (0.5ms gecikme oluyor kulaklıkta) ve gerçekten rahatlığa eriştim. Camı açmak için bile kulaklık çıkarıyor iken artık mutfağa da evin kapısını açmaya da kulaklık ile gidiyorum ve kablo cehenneminden kurtuluyorum. Bugün ise K380 klavyem geldi (kod yazıyorum ondan bunu aldım) gerçekten kablosuz aletler aşşırı iyi. Klavye'de gecikme vs yok. Fare olarak da Logitech G305 almayı planlıyorum. (Elimde Zowie EC2 var kablosuz için almak istiyorum)

Eki Görüntüle 1583958

Eki Görüntüle 1583959
yeni başlık açıcam mouse linkleri atıp teşekkür ederim fikirlerin için ve diğer arkadaşlara da teşekkür ederim

Yeni başlık açacağım mouse linkleri atıp teşekkür ederim fikirlerin için ve diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

Valorant gibi oyunlarda yoğun bir şekilde gecikme yine de hissedilebiliyor. Arkadaşım video attı ve yavaşlatınca o kadar belli oluyordu ki anlatamam. Adam vurmayı zorlaştırır bu da.

Valorant gibi oyunlarda yoğun bir şekilde gecikme yine de hissedilebiliyor. Arkadaşım video attı ve yavaşlatınca o kadar belli oluyordu ki anlatamam. Adam vurmayı zorlaştırır bu da.
Arkadaşın mouse olarak ne kullanıyor?

Arkadaşın mouse olarak ne kullanıyor?
Çünkü arama kısmına Wireless mouse yazın ve öneri konularına bakın. Herkes kabloludan farksız olduğunu söylüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı