SteelSeries Rival 3 alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Selam kullandığım mouse bozuldu Rival 3 almayı düşünüyorum kronik sorunu veya kötü yanı yoksa para biriktirip alacağım güncel olarak kullananlar veya yakın zamana kadar kullanmış olanlar yorum yapabilir mi yeni üretimlerde sorun olup olmadığını bilmek istiyorum.

Şu an kullanıyorum, hiçbir sorun ile karşılaşmadım ama bazı kişiler LOD sorunu olduğunu söylüyor.

4 5 aya çift tıklama sorunu vee onun gibi bazı sorunlar çıktığını söyleyenler oldu tasarımını severseniz Viper Mini veya deather miniye bakabilirsiniz.

Selam kullandığım mouse bozuldu Rival 3 almayı düşünüyorum kronik sorunu veya kötü yanı yoksa para biriktirip alacağım güncel olarak kullananlar veya yakın zamana kadar kullanmış olanlar yorum yapabilir mi yeni üretimlerde sorun olup olmadığını bilmek istiyorum.
Rival 3 bluetooth kullanıyorum. Kronik tek sorunu mouse tamamen yere temas etmemesine rağmen (arada yarım santimden bile az mesafe varken) temas varmış gibi algılayıp imleç hareket ediyor. Çok fazla kişi şikayet etmişti bundan. Bu durum hiçbir oyunda sorun çıkarmıyor kendimden biliyorum. Gereksiz yere abartılan bir sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı