SteelSeries Rival 3 alınır mı?

Delux m800 alacağım sanırım bütçem 700 'ü geçmiyor. Çoğu kişi de beğenmiş fareyi. Bu arada connectgame sitesine güveniyor musun? O siteden alan bazı kişiler tavsiye etmiyor siteyi.
Genel olarak güvenilir bir site. Sorunlu ürün yorumlarını ben de görmüştüm de iadede sıkıntı çıkarmıyorlar.

Alınmaz. Gereksiz fazla övülen bir mouse. Kablosu kauçuk dandik bir şey. Lod sorunu yaşanabilir. Skatezleri kötü. Click latency değeri kötü. O fiyatlara daha iyileri bulunuyor. Sabre Pro alınabilir elinize uyacaksa. İndirim alırsa da Rival 3'ün boyutuna yakın Viper Mini tercih edilebilir.

O hiç alınmaz. Bağlantı sorunları yaşanabiliyor. Bahsettiğim eksilerin çoğu onun için de geçerli.
Fiyatı civarına en mantıklısı bu:

Lod fazla kafaya takılacak bir şey değil hissedilmiyor bile zaten. Evet Viper Mini'nin de lod oranı fazla sayılır. Önemli olan mouse pad üzerinde sorun çıkartması vs. değil. Adamakıllı kaymıyor bile. Zamanında ben de kullanmıştım. PTFE skatezler kullanan düzgün bir fareye geçerseniz farkı anlarsınız. SS QCK de gereksiz övülen bir mouse pad. Adamlar dikiş bile atmamış sırf SS diye alıyor millet. 300TL altına satılan Glorious ve HyperX'in mouse Pad'leri çok daha iyi onun yerine. Click latency olayını da fark etmeniz imkansız zaten milisaniyelik bir fark.

Rival 3 yerine Viper Mini'yi önermişsiniz fakat fiyat farkı çok fazla bende Rival 3 almayı düşünüyorum aynı fiyata başka bir mouse önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı