SteelSeries Rival 3 alınır mı?

Yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum son zamanlarda tekerleğinin bozulmasıyla yeni mouse almaya karar verdim memnundum 3.5 sene iyi gitti bence şekli falan da güzel.

Şahsen ben kullanıyorum, çok tavsiye edemiyorum. Daha iyi seçeneklere yönelin @ca9an @michaelscofield hocam önerir sizlere.
Hocam siz tavsiye etmek isteyen ama edemeyenlerden misiniz ? Yoksa tavsiye etmek istemeyip edenlerden misiniz ?

Yaklaşık 3.5 yıldır kullanıyorum son zamanlarda tekerleğinin bozulmasıyla yeni mouse almaya karar verdim memnundum 3.5 sene iyi gitti bence şekli falan da güzel.
3.5 sene nasıl iyi gidiyor ? Benim dandik setim vardı 7 8 sene götürdü. Fare de bozulmayacaktı ama kablosunu ben kopardım. 😅

Son düzenleme:
Hocam siz tavsiye etmek isteyen ama edemeyenlerden misiniz? Yoksa tavsiye etmek istemeyip edenlerden misiniz?

3.5 sene nasıl iyi gidiyor? Benim dandik setim vardı 7 8 sene götürdü. Fare de bozulmayacaktı ama kablosunu ben kopardım. 😅

Sorun mouse o zaman hocam SteelSeries fedaisi değilim ben kullandığım tek mouse bu şimdiye kadar 3 4 yıl bana göre iyi bir süre geldi.

Arkadaşınız sizi sevmiyor sanırım. SteelSeries Rival 3 asla alınmaz, kronik lod sorunlu. Dareu A950GM, swar kodu ile A9 Plus tercih edin.

Hocam A9 Plus kafama yattı ama forumlarda falan bayağı sorunlu diyenler olmuş A950GM de güzel görünüyor. İkisi arasından hangisi alınmalı? Ek olarak bütçemi de 1800TL'ye kadar zorlayabilirim daha iyi bir seçenek varsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı