SteelSeries Rival 3 boyutlarında Wireless fare önerisi

Bütçe
1000

NovernusR

Hectopat
Daha fazla  
Şu zamana kadar SteelSeries Rival 3 kullanıyordum. 19cm el uzunluğu ve claw grip ile fareden oldukça memnundum, elime tam oturuyordu.
Yakın zamanda kronik problemlerinden biri olan orta tuşu kırıldı ve yeni bir fare almam gerekiyor. Boyutları aynı olan ve Rival 3'ten daha iyi diyebileceğiniz bir fare önerisi var mı? Bütçem mümkünse 1000 TL ve altı ancak 1500 TL zorlarım. Wireless bir fare olursa daha iyi olur.

Aynı modelin kablosuz versiyonu var, kullanıyorum memnunum ama rgb açık kullanırsan pili biraz hızlı bitiyor.

Şu zamana kadar SteelSeries Rival 3 kullanıyordum. 19cm el uzunluğu ve claw grip ile fareden oldukça memnundum, elime tam oturuyordu.
Yakın zamanda kronik problemlerinden biri olan orta tuşu kırıldı ve yeni bir fare almam gerekiyor. Boyutları aynı olan ve Rival 3'ten daha iyi diyebileceğiniz bir fare önerisi var mı? Bütçem mümkünse 1000 TL ve altı ancak 1500 TL zorlarım. Wireless bir fare olursa daha iyi olur.
Biliyorum el tarzına çok uymayacak ama, incehesap.com gaming gecesine %60-%70 ihtimal Razer Viper V3 düşebiliyor.

2000 Türk Lirası'na satılıyor ve çok iyi bir mouse o fiyata göre. Söylemek istedim.

Aynı modelin kablosuz versiyonu var, kullanıyorum memnunum ama RGB açık kullanırsan pili biraz hızlı bitiyor.

Rival 3 modelinin hem kablolusunda hem kablosuzunda kronik problemler var. Kendim de deneyimledim çift tıklama, tekerleğin göçmesi gibi sorunları. Kesinlikle problemli olacak diye bir şey yok ancak çoğunlukla problem çıkıyor. Fiyatı da bütçemi biraz aşıyor, teşekkürler tavsiyen için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı