Garantiye gönderdim arızayı gideremediler. Yenisiyle de değiştirmediler. Trenyol iade talebi oluşturdum. İadeyi kabul etmediler. Şikayet var yazdım. Bakabilirsiniz.

www.sikayetvar.com

www.sikayetvar.com
				SteelSeries Rival 3 Wireless faremde mor ışık yanıp sönüyor ve çalışmıyor. SteelSeries GG uygulamasına baktım orada da reconnect mouse yazıyor. Çözümü nedir?

www.sikayetvar.com

www.sikayetvar.com
				Despec'e yollamak istiyorum dedim garantisi var faturası yok ora da fatura yok diye almıyor bir daha SteelSeries mouse de almam
Çözüm yok kronik bir arıza gibi duruyor.

Trendyol İadesi Kabul Edilmeyen Ürün
Trendyol için yazılan 'Trendyol İadesi Kabul Edilmeyen Ürün' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Trendyol hakkında şikayet yazmak için tıklayın!www.sikayetvar.com
Despec arızayı gider miyor ki zaten.

www.sikayetvar.com

www.sikayetvar.com
				Despec'e yollamak istiyorum dedim garantisi var faturası yok ora da fatura yok diye almıyor bir daha SteelSeries mouse de almam
Vallahi farenin arkasında yetkili servis o gözüküyor bende almadılar ürünü faturası yok diye
Logitech aldım G305 tavsiye ederim. 1 tane kalem pille çalışıyor ve çok uzun süre pil sorunu yok
Fareyi nereden aldın. Ben trenyoldan alm
SteelSeries Rival 3 Wireless faremde mor ışık yanıp sönüyor ve çalışmıyor. SteelSeries GG uygulamasına baktım orada da reconnect mouse yazıyor. Çözümü nedir?
Çözebildiniz mi sorunu?

www.sikayetvar.com

www.sikayetvar.com
				MediaMarkt hediye gelmişti bende Razer DeathAdder V3 Pro alacağım
Yukarıdaki videoda gösterilenleri birebir yaptım. Prime Wireless modeli için işe yaradı bilginiz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.