SteelSeries Rival 3 Click tutukluğu için garanti yardımcı olur mu?

Egeax

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 yıldır SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Sol Clickin'de tutukluk var. Tıkladığımda saliselik bir tutukluk oluyor, sonrasında basabiliyorum tuşa. Önemli gözükmese bile oyunlarda bu tepki süresi gayet önemli. Yapabileceğim bir şey var mı? Veya garantiye göndersem bu sorun üzerine yardım ederler mi? Garantiye nasıl gönderirim?

Garanti süresi içindeyse yardımcı olurlar. Aldığınız yerle konuşun, genelde onlar aracılığıyla yetkili servise kargolanıyor ürün.

Garanti süresi bittiyse yetkili servisi bulup ücretiyle tamir vs yaptırabilirsiniz ama genelde yeni bir mouse parası tutuyor böyle şeyler. Biraz uğraşıp switch alıp bu işlerden anlayan bir bilgisayarcıda/elektrikçide değiştirtmek de mümkün olabilir biraz daha düşük bütçeye.

Garanti süresi içindeyse yardımcı olurlar. Aldığınız yerle konuşun, genelde onlar aracılığıyla yetkili servise kargolanıyor ürün.

Garanti süresi bittiyse yetkili servisi bulup ücretiyle tamir vs yaptırabilirsiniz ama genelde yeni bir mouse parası tutuyor böyle şeyler. Biraz uğraşıp switch alıp bu işlerden anlayan bir bilgisayarcıda/elektrikçide değiştirtmek de mümkün olabilir biraz daha düşük bütçeye.
Teşekkür ederim. Faturasına bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı