Baran Ege bakanşak
Decapat
Başka fareler ile denediğimde oyun sabit 60 FPS fakat Rival 3 ile oynadığımda fareyi çevirdiğim anda oyun 20-30 FPS'lere düşüyor. Cevaplar için teşekkürler.
Engine 3 üzerinden polling Rate'i biraz düşürün. Düşük sistemlerde bu sorunu herkes yaşıyor.
Rahatınıza ve FPS’inize göre belirlemelisiniz. Ben kesin bir şey söyleyemem. Biraz biraz düşürün ve deneyin.Kardeşimin bilgisayarında da aynı sorun var gibi. Önceden 100 FPS falan alırken şu an 45 falan alıyor. Polling Rate kaç olmalı?
En azından 1000Hz olmamalı...Kardeşimin bilgisayarında da aynı sorun var gibi. Önceden 100 FPS falan alırken şu an 45 falan alıyor. Polling Rate kaç olmalı?
Garip olan düne kadar sorun yoktu.Şimdi başladı.Bu arada 1600 deymiş mouse oto hali.Rahatınıza ve FPS’inize göre belirlemelisiniz. Ben kesin bir şey söyleyemem. Biraz biraz düşürün ve deneyin.
Dün de Rival 3 mü takılıydı? Engine 3 bazen yanlış şeyler yapabiliyor, kendisi bir şeyleri azaltıp arttırıyor vb.. Ayrıca cevabım işinize yaradıysa çözüm olarak işaretler misiniz?Garip olan düne kadar sorun yoktu.Şimdi başladı.Bu arada 1600 deymiş mouse oto hali.
Biraz daha iyi 500’e aldım fakat hala 50’ye kadar düşebiliyor.Dün de Rival 3 mü takılıydı? Engine 3 bazen yanlış şeyler yapabiliyor, kendisi bir şeyleri azaltıp arttırıyor vb.. Ayrıca cevabım işinize yaradıysa çözüm olarak işaretler misiniz?Mesajımın sağındaki tik işareti.
O olacaktır, biraz daha düşürün.Biraz daha iyi 500’e aldım fakat hala 50’ye kadar düşebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.