Hocam benim için birazda marka önemli 2-3 Ay kullanıp Resell yapıyorum ondan birazdaA5 Ultra alın hocam. Çok daha iyi bir ürün.
Hocam benim için biraz da marka önemli 2-3 ay kullanıp resell yapıyorum ondan biraz da.
Hocam benim için biraz da marka önemli 2-3 ay kullanıp resell yapıyorum ondan biraz da.
Razer V3 Hyperspeed Wireless önerir misiniz ?Yeni çıkmış mouse olmasına rağmen günümüz farelerina göre donanım olarak geride bir ürün şahsen tavsiye etmem asla.
Razer V3 Hyperspeed Wireless önerir misiniz ?
Hocam seçeneklerim arasında Attackshark ve Razer vardı bunuda eklemiş oldum bi videosunu izleyeyim dediğiniz gibiyseA5 Ultra çok daha hızlıdır emin olun. Şahsen ben A5 Ultra arıyordum 2.elde ilan yok. Gidip de bu attığını hayatta almam.
Hocam seçeneklerim arasında Attackshark ve Razer vardı bunuda eklemiş oldum bi videosunu izleyeyim dediğiniz gibiyse
Anladım hocam bu eksi yönlerini bilmiyordum öneriniz için teşekkür ediyorumAttack Shark hiç alınmaz hocam. Yerde görsem elime sürmem. Razer dediğim gibi çok kroniği olan bir marka. Bütçenizin en iyisi A5 Ultra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.