SteelSeries Rival 3 gen 2 Wireless şarjlı mı?

Yagela

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba.
Ben SteelSeries 3 Rival gen 2 alacağım için bir araştırmak istedim. 2 tane sorum var. Öncelikle gen 1 ile gen2'nin arasındaki farklar neler. 2.si ise SteelSeries Rival 3'ü kesinlikle pille mi çalıştırmam gerekiyor. Kutunun içinden bir şarj aleti ya da bilgisayara bağlama kablosu vesaire çıkıyor mu? Çıkıyorsa onunla pil olmadan şarj edebilir miyim? Ya da eğer ki kutunun içinden kablo çıkıyorsa piller farenin içindeyken falan şarj etsem olmaz mı? Bu sayede belki pillerde şarj olur. Pil sevmeyen bir insanım yardımcı olursanız sevinirim. :)

Bütçe: 2000 - 3000 arası El Boyutu: Yani 21 yaşındaki birinin eli nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Tutuş Şekli: Sağ El diyebilirim.

Bütçe: 2000 - 3000 arası El Boyutu: Yani 21 yaşındaki birinin eli nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
Tutuş Şekli: Sağ El diyebilirim.
Bakın efendim, cetveli alıp orta parmak ucundan bileğin ilk çizgisine kaç santim ona bakacaksınız. Tutuş "şekli" ise sağ-sol el değil, mesela parmaklarınız tuşlara yatıyorsa ve bu şekilde tıklama yapıyorsanız, mouseyi kavrıyorsanız bu palm tutuş şekli, parmak ucunuzla tıklıyorsanız ve tıklarken parmaklarınızın şekli daha çok C harfini andırıyorsa claw tutuş şeklidir. Internete mouse tutuş şekilleri yazarak daha net ve fotoğraflar ile görebilirsiniz.

Bakın efendim, cetveli alıp orta parmak ucundan bileğin ilk çizgisine kaç santim ona bakacaksınız. Tutuş "şekli" ise sağ-sol el değil, mesela parmaklarınız tuşlara yatıyorsa ve bu şekilde tıklama yapıyorsanız, mouseyi kavrıyorsanız bu palm tutuş şekli, parmak ucunuzla tıklıyorsanız ve tıklarken parmaklarınızın şekli daha çok C harfini andırıyorsa claw tutuş şeklidir. Internete mouse tutuş şekilleri yazarak daha net ve fotoğraflar ile görebilirsiniz.

O zaman, Tutuş Şekli : Claw. El boyutu ise 19 cm.

Butterfly ve jitter için uygun mudur? Bir de kaliteli midir mouse? Ayrıca Glorious Model O'yu düşünmüştüm ben. Ona ne diyorsunuz.

Son düzenleme:
baktığımda kimsede kesin olarak bi cevap yok ben kullanıyorum sarjlı değil mouse ama pilleri sarj edebilirsin

edit: kutu içeriğinde 2 pil var herhangi bir kablo vs. yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı