Elektrik bandıyla çözülüyormuş işte?Steelseries Rival 3 LOD (Lift-off-distance) sorunu..
Merhaba öncelikle, 10 gün kadar önce SS Rival 3 siparişi verdim ve SS'nin kendi mousepadiyle birlikte genel olarak kullanımından memnunum ancak benim için önemli olabilecek bir özelliğin olmadığını yeni fark ettim. Sanırım farenin hassasiyet algılama mesafesini ayarlayamıyorum. Bu özelliğe LOD...forum.donanimarsivi.com
Rival 3'te LOD olması sorun olur mu?
Merhaba dostlar, SteelSeries Rival3 almayı düşünüyorum, fakat Mouse'da lod sorunu var ve bu beni almamaya itiyor fakat fiyatına göre sunduğu tıklama ömrü, RGB'si, Sensörün tepkiselliği de almaya da itmiyor değil. Kararsız kaldım. Sizce Rival 3 alınır mı? Lod sorunu CS:GO, Tom Clancy's Rainbow...www.technopat.net
Çözüldü: Steelseries Rival 3 LOD (Lift Off Distance) Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben birkaç gün önce Rival 3 mouse aldım falat lod değeri çok fazlaydı ve ben de bunu düzeltmek için çok araştırma yaptım en sonunda bant yöntemi diye bir şey buldum. Şimdi sizin fareniz çok havadayken de hareket ediyorsa sensör kısmında bir yuvarlak var delik gibi ona...www.technopat.net