Steelseries Rival 3 Mouse alınır mı?

Bütçe
1500
Razer DeathAdder V3 Pro'ya baktım şimdi de çok iyi mouse fiyat pahalı ama taksit cazip geliyor alınır mı?
Çok pahalı alınmaz o mouse. Bu mouse la pek bir farkı yok.

Razer DeathAdder V3 Pro'ya baktım şimdi de çok iyi mouse fiyat pahalı ama taksit cazip geliyor alınır mı?

Ben Razer Basilisk aldım daha önce ve hiç memnun değilim. Razer Mouse'larda (anladığım kadarıyla, internette çok örneği var çünkü) kronik scroll sorunu var. YouTube'a falan Razer mouse scroll problem yazıp bakın. O fiyatı sadece markaya veriyorsunuz, hiç değmiyor. Ben açıkçası sadece kablosuz mouse ve mouse için şarj istasyonu olsun istemiştim, Razer Basilisk'ten başka da bulamamıştım açıkçası, ondan tercih ettim. Kimseye Razer mouse önermem. Uzun süre kullananlar varsa onların da yorumlarını merak ediyorum.

Not: Belki de sadece kablosuz mouse'larında olan bir sorundur, veya çok yaygın değildir bana denk gelmiştir, bilemiyorum.

Ben Razer Basilisk aldım daha önce ve hiç memnun değilim. Razer Mouse'larda (anladığım kadarıyla, internette çok örneği var çünkü) kronik scroll sorunu var. YouTube'a falan Razer mouse scroll problem yazıp bakın. O fiyatı sadece markaya veriyorsunuz, hiç değmiyor. Ben açıkçası sadece kablosuz mouse ve mouse için şarj istasyonu olsun istemiştim, Razer Basilisk'ten başka da bulamamıştım açıkçası, ondan tercih ettim. Kimseye Razer mouse önermem. Uzun süre kullananlar varsa onların da yorumlarını merak ediyorum.

Not: Belki de sadece kablosuz Mouse'larında olan bir sorundur, veya çok yaygın değildir bana denk gelmiştir, bilemiyorum.

Tekerleği sıkıştıran metal parçalar var onlar gevşemişse bu yüzden böyle bir sorunla karşılaşıyor olabilirsin yere düşmüşse veya biraz sert kullanılıyorsa scrool sensörleri algılamadığı için buna yol açabilir tamiri mümkün halledebilirsin diye düşünüyorum ama dediğin marka özelinde bir sorun varsa onu bilemiyorum.

V3 iyidir, hoştur alınır. Kablolu olmasını sorun etmeyeceksen alabilirsin, kendinden kat kat yüksek fiyatlı farelerle rahatlıkla baş edebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı