SteelSeries Rival 3 Mouse çifte tıklıyor

Ceosak15

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün bilgisayarı açtığımda farenin sol tuşunun çift tıkladığını fark ettim. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Ne yapabilirim?

Mouse: SteelSeries Rival 3 / İki yıldır kullanıyorum.

Son düzenleme:
Her mouse'un bi tıklama ömrü vardır. Tıklama ömrünü aştıktan sonra zaten kafayı yiyorlar. Yapacak bir şey yok hocam. Garantisi bitmediyse bi an önce gönderin bittiyse yeni mouse çözüm.
Garantisi bitmişti geçen aylarda.

Satın aldığın yere ulaşabilirsin veya SteelSeries'e direkt ulaşabilirsin. Muhtemelen Türkiye'ye destekleri olmadığını belirtip satın aldığın yere yönlendirecekler. Yine de şansını dene.
Yazdığım gibi garantisi bittiği için pek bir yapılabileceğini düşünmüyorum.

Hocam mouseu sökebiliyorsanız bi sökün, temizleyin. Ardından tıklamaları kontrol edin. Eğer sorun donanımsalsa belki de ufak bir sıkıntı vardır giderebileceğiniz. Baktınız tuş sağlılı çalışıyor, başka pc de deneyin.

Merhaba,

Bugün bilgisayarı açtığımda farenin sol tuşunun çift tıkladığını fark ettim. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Ne yapabilirim?

Mouse: SteelSeries Rival 3 / İki yıldır kullanıyorum.

Cihazı aygıt yöneticisinden kaldırın, varsa yardımcı programını sistemden kaldırın.
Cihazı tekrar bilgisayara bağlayıp steelseries gg'yi yükleyip bir deneyin.
Çözülmezse sorunun donanımsal olduğundan emin olursunuz. 2 yıldır kullanıyorsanız garantisi bitmiştir zaten memnunsanız yenisi 700tl civarı alabilirsiniz.

Cihazı aygıt yöneticisinden kaldırın, varsa yardımcı programını sistemden kaldırın.
Cihazı tekrar bilgisayara bağlayıp steelseries gg'yi yükleyip bir deneyin.
Çözülmezse sorunun donanımsal olduğundan emin olursunuz. 2 yıldır kullanıyorsanız garantisi bitmiştir zaten memnunsanız yenisi 700tl civarı alabilirsiniz.
Denedim. Hala devam ediyor. Yenisini alacağım o zaman mecburen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı