SteelSeries Rival 3 mü Logitech G203 veya G102 mi?

• Konuyu başlatan Z3dO
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.147

Z3dO

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce RTX 4060
Intel i7-13700H
Bu aralar CS:GO tarzı FPS oyunlarına sardım. Bayağı oynuyorum mouse almayı düşünüyorum 500 550 liralık bir mouse bakıyorum, ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur? Elim büyük, tutuşum palm grip.

Bu aralar CS:GO tarzı FPS oyunlarına sardım. Bayağı oynuyorum mouse almayı düşünüyorum 500 550 liralık bir mouse bakıyorum, ne önerirsiniz hangisi daha iyi olur? Elim büyük, tutuşum palm grip.
Hepsi kronik sorunlu.

Kanka Logitech de steel seriesde kullandım hayatım Logitech ile geçti asla steel series kullanmadım gövdesi bana uygun değildi önermem de ama çok fazla g102 ve Logitechin ev mauselarini kullandım şuanda g305 kullanıyorum mükemmel

Kanka Logitech de steel seriesde kullandım hayatım Logitech ile geçti asla steel series kullanmadım gövdesi bana uygun değildi önermem de ama çok fazla g102 ve Logitechin ev mauselarini kullandım şuanda g305 kullanıyorum mükemmel
Pardon steel series kullanamadim kasaları çok büyük ve oval onermem

Delux M800 indirime girerse alınabilir. 3389 güzel bir sensör fakat 640 TL yine biraz fazla geliyor 🙃. Eğer küçük el olsaydı DAV2 Mini önerecektim diğerleri gibi fakat palm tuttuğunuz için sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah ConnectGame yine bir güzellik yapıp daha uyguna getirtmiş. Kargolu şekilde daha ucuz tutarsa buradan alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı