- Makaleler
- 2
Teknoloji şans işi. LOD harici o diğer sorunları yaşamadım.Ya bu Rival 3'u taparmis gibi ovenler saka mi? Bariz bir sekilde sorunlu bir urun. Fiyatini kesinlikle hak etmiyor.
Teknoloji şans işi. LOD harici o diğer sorunları yaşamadım.Ya bu Rival 3'u taparmis gibi ovenler saka mi? Bariz bir sekilde sorunlu bir urun. Fiyatini kesinlikle hak etmiyor.
LOD sorunu, cift tiklama, scroll tusu sorunu. Bunlar yeterli mi?
Hocam sensöre bant yapıştırmanın LOD konusunda avantajları varmış ama. Ne gibi dezavantajları var? Ben bir süre kullanmıştım iyi bir mouse sonra Razer dv2 mini kullanmaya başladım. Şimdi baktığımda gerçekten LOD sorunu hissediliyor. Garantisi de bitti maalesef. Mouse için öneriniz nedir Razer bozulursa mecburen ona geçeceğim.1 senedir kullanıyorum ve kesinlikle önermem. Kronik LOD sorunu mevcut. Sensöre bant yapıştırarak kullanıyorum. Ayrıca scroll tuşu kendi kendine basıyor bazen.
Hocam para vererek aldığım bir ürünü neden bant yapıştırmayla uğraşarak kullanma mecburiyeti duyayım ki? Müşteri ürünü satın alır, sıkıntısız ve hazır bir şekilde kullanmak ister ve bu müşterinin en doğal hakkıdır. Sensöre bant yapıştırdığım için sensörün içine sürekli olarak toz doluyor ve sensör zemini okumuyor. Dolayısıyla sürekli olarak bantı yenilemem gerekiyor. Size tavsiyem Rival 3'ü satın ve yeni bir fare alın.Hocam sensöre bant yapıştırmanın LOD konusunda avantajları varmış ama. Ne gibi dezavantajları var? Ben bir süre kullanmıştım iyi bir mouse sonra Razer dv2 mini kullanmaya başladım. Şimdi baktığımda gerçekten LOD sorunu hissediliyor. Garantisi de bitti maalesef. Mouse için öneriniz nedir Razer bozulursa mecburen ona geçeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.