lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 SteelSeries Rival 3 RGB kablolu Gaming mouse. İndirimde ( 650 TL ) ( RGB modu gayet iyi ) Ürün link: SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com
SteelSeries Rival 3 RGB kablolu Gaming mouse. İndirimde ( 650 TL ) ( RGB modu gayet iyi ) Ürün link: SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #2 lensi dedi: SteelSeries Rival 3 RGB kablolu Gaming mouse. İndirimde ( 650 TL ) ( RGB modu gayet iyi ) Ürün link: SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
lensi dedi: SteelSeries Rival 3 RGB kablolu Gaming mouse. İndirimde ( 650 TL ) ( RGB modu gayet iyi ) Ürün link: SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA SteelSeries Rival 3 RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile SSM62513 ITOPYA'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Alınmaz.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Hyuuga Neji dedi: Alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam nedenlerini de söyleyin.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #4 lensi dedi: Hocam nedenlerini de söyleyin. Genişletmek için tıkla... Bilen biliyor zaten. LOD sorunu, click sorunları falan filan.
lensi dedi: Hocam nedenlerini de söyleyin. Genişletmek için tıkla... Bilen biliyor zaten. LOD sorunu, click sorunları falan filan.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.574 Çözümler 20 3 Ekim 2023 #5 Aynı ürünü 3 seneye yakın kullandım. Hiçbir sorun görmedim. Sorun çıkaranlar ürünü hor kullanıyor veya fabrikadan çıkışı sorunlu.
Aynı ürünü 3 seneye yakın kullandım. Hiçbir sorun görmedim. Sorun çıkaranlar ürünü hor kullanıyor veya fabrikadan çıkışı sorunlu.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #6 Tearz dedi: Aynı ürünü 3 seneye yakın kullandım. Hiçbir sorun görmedim. Sorun çıkaranlar ürünü hor kullanıyor veya fabrikadan çıkışı sorunlu. Genişletmek için tıkla... Hepsi sorunlu. LOD sorunu hepsinde var. Click sorunları kronik.
Tearz dedi: Aynı ürünü 3 seneye yakın kullandım. Hiçbir sorun görmedim. Sorun çıkaranlar ürünü hor kullanıyor veya fabrikadan çıkışı sorunlu. Genişletmek için tıkla... Hepsi sorunlu. LOD sorunu hepsinde var. Click sorunları kronik.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 3 Ekim 2023 #7 Hyuuga Neji dedi: Bilen biliyor zaten. LOD sorunu, Click sorunları falan filan. Genişletmek için tıkla... Bilen adam sormaz zaten, bilen biliyor diye açıklama yapmamak mı olur?
Hyuuga Neji dedi: Bilen biliyor zaten. LOD sorunu, Click sorunları falan filan. Genişletmek için tıkla... Bilen adam sormaz zaten, bilen biliyor diye açıklama yapmamak mı olur?
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #8 2 yıldır kullanıyorum bir sorunu yok.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #9 Artoria Pendragon dedi: Bilen adam sormaz zaten, bilen biliyor diye açıklama yapmamak mı olur? Genişletmek için tıkla... Yani, forumun %70'i gibi bir oran biliyor diyebilirim. İndirimleri takip edenler de biliyor genelde. Ama alınmaması için sebepler çok. Skatezleri kötü, click latency değeri fazla, LOD sorunu ve kronik sorunlarından biri click sorunu.
Artoria Pendragon dedi: Bilen adam sormaz zaten, bilen biliyor diye açıklama yapmamak mı olur? Genişletmek için tıkla... Yani, forumun %70'i gibi bir oran biliyor diyebilirim. İndirimleri takip edenler de biliyor genelde. Ama alınmaması için sebepler çok. Skatezleri kötü, click latency değeri fazla, LOD sorunu ve kronik sorunlarından biri click sorunu.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #10 Artoria Pendragon dedi: Bilen adam sormaz zaten, bilen biliyor diye açıklama yapmamak mı olur? Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum ama Biliyorumm.
Artoria Pendragon dedi: Bilen adam sormaz zaten, bilen biliyor diye açıklama yapmamak mı olur? Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum ama Biliyorumm.