Çözüm SteelSeries Rival 3 Scroll dönmemesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Evet arkadaşlar :)
Sorunu kendim çözdüm.

İlk önce Rival 3 altına yer alan plastik pedleri söküp toplam 4 adet vidaya ulaşıyoruz.
4 vidayı söktükten sonra alt kapağı çıkarıyoruz.

Not: Direkt çekeyim demeyin, RGB kablosunu kopartabilirsiniz!

Ardından Scroll tekerleğini kontrol eden okuyucunun ağızını temizliyoruz. Ardından tekerleğin kenarlarında birikmiş yapışmış tüy tozları çatal iğne aracılığı ile temizliyoruz.

Temizlerken mutlaka tekerleği döndürün. Okuyucu göz tertemiz olasaya kadar devam ettirin. Ardından güzel bir şekilde üfleyin veya bastınçlı hava tutun.
Ardından Rival 3'ü söktüğünüz gibi geri toplayın :D
Evet, sorun çözüldü. Artık benim minik kuşum Rival 3 Scroll'u yağ gibi çalışıyor.

Aynı sorunu yaşayanlar bu şekilde umarım çözer.
Not 2: Rival 3'ü kullanmadan önce mutlaka her gün tekerleğini siliniz. Bu sayede daha uzun süreler içini açmanıza gerek kalmaz.

İyi sosyallar.

İlgili görseller;

20230704_183348.jpg

20230704_183419.jpg

Siz bir efsanesiniz hocam. Bir süredir faremin tekerleğini döndürdüğümde monitörde karşılığını göremiyordum. İnternette araştırma yaptım ve bu konu gibi benzer yabancı kaynaklar buldum, Türkçe olarak sadece sizin kaynağınızı bulabildim ve açtığınız konu sayesinde de faremi tamir ettim. Eminim ki benim gibi birçok kullanıcı daha bu konudan faydalanmış ve faydalanacaktır. Açtığınız konu için teşekkür ederiz hocam, iyi ki varsınız ve bilgiyi paylaşmayı seviyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı