SteelSeries Rival 3 vs Legion M300s

Kayra Uysal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben daha yeni 700TL'ye M300s modelini satın aldım ve içime bir kurt düştü. Bunu iade edip üstüne 300TL daha ekleyip Rival 3 almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Veya Rival 3 yerine SS Prime da olabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben daha yeni 700TL'ye M300s modelini satın aldım ve içime bir kurt düştü. Bunu iade edip üstüne 300TL daha ekleyip Rival 3 almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bir SteelSeries bağımlısı olarak Rival 3 tercih ederim, ama fiyatına göre iyilerden sayılabilecek M300s de fena değil.

Bir SteelSeries bağımlısı olarak Rival 3 tercih ederim, ama fiyatına göre iyilerden sayılabilecek M300s de fena değil.

Yaklaşık 2 gündür araştırıyorum ve Prime'ın daha iyi olduğunu söylüyorlar optikğinin falan ama görünüş ve tasarım açısından Rival 3 daha güzel tabii ki sence bu yükseltme yapılır Prime için.

Peki Rival 3 yerine Prime'a yükseltsem mantıklı olur mu aynı fiyat çünkü ikisi de.
M300s aldıysan elin küçüktür, SS Prime alacaksan elin büyüktür. Elin kaç cm?

Yaklaşık 2 gündür araştırıyorum ve Prime'ın daha iyi olduğunu söylüyorlar optikğinin falan ama görünüş ve tasarım açısından Rival 3 daha güzel tabii ki sence bu yükseltme yapılır Prime için.

Rival 3 bence daha mantıklı, Prime ben tercih etmezdim, ben tercihimi Rival 3'ten yana kullanırdım. Daha oturaklı ve görünüşü hoş bir seçim olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı