SteelSeries Rival 3 vs. Razer DeathAdder Essential

Carcaiss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem maksimum 300 TL. Bir mouse almak istiyorum, şu iki mouse arasında kaldım.
Başka mouse da önerebilirsiniz. Ancak ricam bilginiz var ise öneri yapınız.
Şimdiden teşekkür ediyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer DeathAdder Essential modelinde sitesinde sensoru bile verilmemiş, sadece 6000 DPI olduğu, ne IPS ne başka bir şey yazılmış. Razer DeathAdder Essential modelinde 10 milyon tıklama varken Rival 3 de 60 milyon tıklama ömrü var. Rival 3 300 IPS'ken diğer modelinki belirtilmemiş bile. Bir de DeathAdder Essential Rival 3'e göre eski bir mouse. Yani cümlenin kısası tabii ki Rival 3.

(Neden bu kadar IPS, IPS diyorum: Çünkü zamanında çok muzdarip oldumda IPS'in düşükse mesela CS:GO'da arkandaki adama hızlı bir şekilde çevirmeye çalıştığında bir anda ters yöne spin atma gibi durumlar oluyor ve bu çok can sıkıcı)

Akakçe'den hiç alışveriş yapmadım güvenilir mi?

Razer DeathAdder essential modelinde sitesinde sensoru bile verilmemiş, sadece 6000 DPI olduğu, ne IPS ne başka bir şey yazılmış. Razer DeathAdder essential modelinde 10 milyon tıklama varken Rival 3 de 60 milyon tıklama ömrü var. Rival 3 300 IPS'ken diğer modelinki belirtilmemiş bile. Bir de DeathAdder essential Rival 3'e göre eski bir mouse. yani cümlenin kısası tabii ki Rival 3.

(neden bu kadar IPS, IPS diyorum: Çünkü zamanında çok muzdarip oldumda IPS'in düşükse mesela CS:GO'da arkandaki adama hızlı bir şekilde çevirmeye çalıştığında bir anda ters yöne spin atma gibi durumlar oluyor ve bu çok can sıkıcı)

Aynen aynen şu anki fareyi bu yüzden atacağım ulan düşük DPI arkamı dönemiyorum kaplumbağa gibi döndürmem lazım refleksleri de öldürüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı