SteelSeries Rival 3 vs Razer Viper Mini vs Razer DeathAdder Essential

Emperor1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yukarıda belirttiğim Mouse'lardan birini almayı düşünüyorum. Elim 18x10 cm ve palm şeklinde mouse kullanıyorum. Sizce hangisi hem rahat hem kalitelidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatlık problem olmaz diyorsan Viper Mini o da sensörden. DeathAdder Essential eskidi artık. Rahat olsun elim diyorsan Rival 3
Rahatlık problem olmaz diyorsan Viper Mini o da sensörden. DeathAdder Essential eskidi artık. Rahat olsun elim diyorsan Rival 3
Hocam razer deathadder essentialin eski olmasının ne gibi bir dezeavantajı olur sonuçta mouse değil mi? Pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Bir de şöyle bir şey yapılır mı , şimdi ben viper miniyi alsam denesem beğenmezsem elime küçük falan gelirse iade etip deathadder essential alsam , öyle yapılabilir mi ?😀

@messinicocugu hocam bu konularda bilgin var mı?

Hocam razer deathadder essentialin eski olmasının ne gibi bir dezeavantajı olur sonuçta mouse değil mi? Pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Bir de şöyle bir şey yapılır mı , şimdi ben viper miniyi alsam denesem beğenmezsem elime küçük falan gelirse iade etip deathadder essential alsam , öyle yapılabilir mi ?😀

Sensör olarak eski hocam. Aralarında en iyi sensör Viper Mini'de ancak o da küçük. O dediğiniz yapılır mı emin değilim.

Hocam Razer DeathAdder essentialin eski olmasının ne gibi bir dezeavantajı olur sonuçta mouse değil mi? Pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

Bir de şöyle bir şey yapılır mı, şimdi ben Viper Mini'yi alsam denesem beğenmezsem elime küçük falan gelirse iade etip DeathAdder essential alsam, öyle yapılabilir mi?😀

Çok bir bilgim yok hocam @293735 hocam yardım eder.

Merhaba yukarıda belirttiğim Mouse'lardan birini almayı düşünüyorum. Elim 18x10 cm ve palm şeklinde mouse kullanıyorum. Sizce hangisi hem rahat hem kalitelidir?

Razer DeathAdder V2 Mini veya DeathAdder essantial öneririm, eliniz çok büyükse DeathAdder V2 Mini küçük gelebilir yani sizin elinize tam olmama ihtimali var, MediaMarkt'ta deneyip alın. Razer DeathAdder essantial eliniz büyükse alınabilir. Mouseları sıralayacak olursam,
razer deathadder v2 (normal deathadder v2) > Razer viper mini = razer deathadder v2 mini > rival 3> deathadder essantial.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı