Hocam razer deathadder essentialin eski olmasının ne gibi bir dezeavantajı olur sonuçta mouse değil mi? Pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirimRahatlık problem olmaz diyorsan Viper Mini o da sensörden. DeathAdder Essential eskidi artık. Rahat olsun elim diyorsan Rival 3
Rahatlık problem olmaz diyorsan Viper Mini o da sensörden. DeathAdder Essential eskidi artık. Rahat olsun elim diyorsan Rival 3
Sensör olarak eski hocam. Aralarında en iyi sensör Viper Mini'de ancak o da küçük. O dediğiniz yapılır mı emin değilim.Hocam razer deathadder essentialin eski olmasının ne gibi bir dezeavantajı olur sonuçta mouse değil mi? Pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Bir de şöyle bir şey yapılır mı , şimdi ben viper miniyi alsam denesem beğenmezsem elime küçük falan gelirse iade etip deathadder essential alsam , öyle yapılabilir mi ?
@messinicocugu hocam bu konularda bilgin var mı?
Sensör olarak eski hocam. Aralarında en iyi sensör Viper Mini'de ancak o da küçük. O dediğiniz yapılır mı emin değilim.
Rival 3 daha iyi.Rival 3'ün mü Razer essentialın mı sensoru daha iyidir hocam?
Hocam aman aman bir fark yoksa sensör kalitesinde razer hoşuma gittiRival 3 daha iyi.
Hocam Razer DeathAdder essentialin eski olmasının ne gibi bir dezeavantajı olur sonuçta mouse değil mi? Pek bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Bir de şöyle bir şey yapılır mı, şimdi ben Viper Mini'yi alsam denesem beğenmezsem elime küçük falan gelirse iade etip DeathAdder essential alsam, öyle yapılabilir mi?
@messinicocugu hocam bu konularda bilgin var mı?
Merhaba yukarıda belirttiğim Mouse'lardan birini almayı düşünüyorum. Elim 18x10 cm ve palm şeklinde mouse kullanıyorum. Sizce hangisi hem rahat hem kalitelidir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.