SteelSeries Rival 3 vs Razer Viper Mini vs Razer DeathAdder Essential

Hocam elim 18x10 cm ve palm şeklinde tutuyorum, Razer Viper Mini ve DeathAdder mini V2 küçük geleceğini düşündüm çünkü burada bir arkadaşın 17x9 elim var Viper Mini beni çok darlıyor dediğini gördüm. O yüzden şu an Razer DeathAdder Essential almayı karar verdim. Pişman olmam değil mi? Sizin öneriniz varsa da alabilirim. 250 TL'ye Amazon'dan almayı düşünüyorum

Sabre pro önerecektim amazondan ama stoğu bitmiş. Corsair sabre pro da öneririm 300tl ye.

@293735 hocam sizce de viper mini bana küçük gelir değil mi? Onu almayı düşünmüştüm de elime küçük gelir diye almadım. Essential almayı düşünüyorum sizce iyi bir karar mı fiyatına değip , beni memnun eder mi?

Hocam senin elinle aynı boyutta elim var viper mini kullanamazsın, palm için olmaz. Deathadder v2 mini olabilir o da belki.

bir de razer essentialin sensörüne eski falan demişler. Memnun eder değil mi?

hocam siz viper miniyi kullandınız mı ?

bir de razer essentialin sensörüne eski falan demişler. Memnun eder değil mi?

hocam siz viper miniyi kullandınız mı ?
Viper mini kullandım, ben claw tutuyorum. Palm kullanamazsın. Deathadder essantial sensör olarak biraz daha kötü ama sensör açısından sorun yaşamazsın.

Hocam senin elinle aynı boyutta elim var viper mini kullanamazsın, palm için olmaz. Deathadder v2 mini olabilir o da belki.
deathhadder v2 mini, viperdan küçükmüş hocam

peki hocam teşekkür ederim cevap verdiğin için

Hocam sensörü iyidir ama değil mi essentialin? Çok soru sordum kusura bakmayın ama ben kararsız bir insanım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…