SteelSeries Rival 3 vs Razer Viper Mini vs Razer DeathAdder Essential

Hocam elim 18x10 cm ve palm şeklinde tutuyorum, Razer Viper Mini ve DeathAdder mini V2 küçük geleceğini düşündüm çünkü burada bir arkadaşın 17x9 elim var Viper Mini beni çok darlıyor dediğini gördüm. O yüzden şu an Razer DeathAdder Essential almayı karar verdim. Pişman olmam değil mi? Sizin öneriniz varsa da alabilirim. 250 TL'ye Amazon'dan almayı düşünüyorum

Razer DeathAdder V2 Mini veya DeathAdder essantial öneririm, eliniz çok büyükse DeathAdder V2 Mini küçük gelebilir yani sizin elinize tam olmama ihtimali var, MediaMarkt'ta deneyip alın. Razer DeathAdder essantial eliniz büyükse alınabilir. Mouseları sıralayacak olursam,
Razer DeathAdder V2 (normal DeathAdder v2) > Razer Viper Mini = Razer DeathAdder V2 Mini > Rival 3> DeathAdder essantial.

Hocam elim 18x10 cm ve palm şeklinde tutuyorum, Razer Viper Mini ve DeathAdder mini V2 küçük geleceğini düşündüm çünkü burada bir arkadaşın 17x9 elim var Viper Mini beni çok darlıyor dediğini gördüm. O yüzden şu an Razer DeathAdder Essential almayı karar verdim. Pişman olmam değil mi? Sizin öneriniz varsa da alabilirim. 250 TL'ye Amazon'dan almayı düşünüyorum
Sabre pro önerecektim amazondan ama stoğu bitmiş. Corsair sabre pro da öneririm 300tl ye.

@293735 hocam sizce de viper mini bana küçük gelir değil mi? Onu almayı düşünmüştüm de elime küçük gelir diye almadım. Essential almayı düşünüyorum sizce iyi bir karar mı fiyatına değip , beni memnun eder mi?

@293735 hocam sizce de viper mini bana küçük gelir değil mi? Onu almayı düşünmüştüm de elime küçük gelir diye almadım. Essential almayı düşünüyorum sizce iyi bir karar mı fiyatına değip , beni memnun eder mi?
Hocam senin elinle aynı boyutta elim var viper mini kullanamazsın, palm için olmaz. Deathadder v2 mini olabilir o da belki.

bir de razer essentialin sensörüne eski falan demişler. Memnun eder değil mi?

hocam siz viper miniyi kullandınız mı ?

Hocam sensörü iyidir ama değil mi essentialin? Çok soru sordum kusura bakmayın ama ben kararsız bir insanım biraz😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı