SteelSeries Rival 3 vs Sensei Ten

Aikka

Megapat
Daha fazla  
Yaklaşık 6 yıldır Logitech G300S kullanıyorum. 3. yılında sağ klik basmaması nedeniyle bir sefer servise göndermiştim. Onun dışında gayet memnun olduğum bir ürün. Fakat şimdilerde yine aynı problem başladı ve artık değiştirmek istiyorum.

Sıklıkla MOBA, arada sırada FPS oyunları oynuyorum. Başlıkta belirtilen 2 oyuncu faresi arasından hangisi daha doğru seçim olur bilemedim. "Claw" tutuş tipi ile oynuyorum. Sensei Ten'in yaklaşık 200 TL değerindeki fiyat farkı (Rival 3'e göre) değer midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 3 kullanıyorum. Gayet memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Elinizin boyutuna göre fare almanız daha iyi olacaktır eğer elinizin boyutlarını söylerseniz daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Küçük/Orta denebilir Logitech G300S tam elime göre mesela bir başka deyişle.

Rival 3 bence çünkü daha ucuz ayriyetten MOBA oyuncusu iseniz DPI önemli değil Senseiten 18.000 dpi fakat 18.000 dpi kullanabilecekmisiniz

Açıkçası bu DPI muhabbetlerine de çok hakim değilim. Kabaca fareyi oynattığın ufacık alanın karşılığında ekranının oldukça fazla hareket etmesi gibi bir şey sanıyorum

Rival 3 kullanıyorum. Gayet memnunum. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Ne zamandır kullanıyorsunuz? Herhangi bir servis işlemi gördü mü? Yanlarda yer alan tuşlara basması rahat mı? Şu an kullandığım G300S'te ek tuşlar sağ ve sol tuşların hemen üzerinde kenarlarda yer alıyor fakat SteelSeries'lerde bu tuşlar mouse'un tamamen yanlarında yer alıyor, pratik mi bilemedim.

2 ay kadar oluyor. Servis gerektirecek bir durum olmadı. Sıkıntısız çalışıyor. Yanlardaki tuşlar biraz ince ve göçük kalmış bana kalırsa ama kullanımı zorlaştırmıyor.

Hocam ürünü aldım da 300s ile arasında kalmıştım. Kaydırmaz baş parmak desteği çok büyük bir eksi oluşturuyor mu ? Yüzey kaygan mı ?
Elinizden kolay kolay kurtulacak bir yapısı yok. Kauçuk elimi rahatsız ettiği için ben bu yapıyı daha çok seviyorum gerçi ancak kontrolden çıkacak kadar kaygan değil merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…