SteelSeries Rival 3 vs SteelSeries Prime vs Logitech G203

haevn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni mouse alacağım ama kararsız kaldım. SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, yeni mouse alacağım ama kararsız kaldım. SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım?
Eğer çıkabileceğiniz bir bütçeyse hem kablosuz hem de daha iyi bir sensöre sahip bu mouse u öneririm.

Kendim kullanıyorum bi problemini görmedim. Rival 3 de kullandım onun da problemini görmedim ama benim geçiş sebebim kablosuz arayışımdı. O yüzden ben bu üçü arasındna Rival 3 tercih ederdim. Işıklandırması da çok şık.

SS Prime yanında diğer mouseların esamesi okunmaz.
1100 liraya önerdiğim mouse un sensörü PAW3395 ve kablosuz. Senin mantıklı diye önerdiğin "yanında esamesi okunmaz" dediğin SS Prime ın sensörü ise Rival 3den çok da farklı olmayan aşağı yukarı benzer sensörler ve arasındaki farkı e sporcular hariç çoğu oyuncu fark etmez fakat ışıklandırmasını eder.

Fareden anlamıyorsun, esamesi okunmaz falanlı konuşuyorsun, kullandığım mouse'u beğendiğim için problem yaşamadığım için öneriyorum (ki forumlar bunun için var insanların deneyimlerini paylaşmaları için) ve sen gelip bana cidden şöyle mi yaptın böyle mi yaptınlı çıkışıyorsun.

Önerdiğin mouse Prime'dan çok daha iyi bir mouse sıkıntı şu attığın linkte ki ürün sahte Darmoshark olarak satın alsın Wraith'in sitesinden ya da Amazon'dan.

Önerdiğin mouse Prime'dan çok daha iyi bir mouse sıkıntı şu attığın linkte ki ürün sahte Darmoshark olarak satın alsın Wraith'in sitesinden ya da Amazon'dan.

Sahte değil bro. Sanırım Amazon'da Çin ürünleri satmak yasak o yüzden rebrand yapıyorlar. Amazon'da zaten sahte ürün yok olsa bile Amazon müşterisini asla üzmez. Wraith üzerinden daha yüksek fiyata alıp adamakıllı destek alamamak yerine Amazon'dan sahte alıp iade etmeyi yeğlerim ben şahsen. Ki sahte olma ihtimali de çok az.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu mouselarda ilk başta ürün sağlam gözükse de birkaç hafta veya 1 2 ay sonra tak diye gidebiliyor. Bak bakayım o zaman Amazon'un elinden bir şey geliyor mu ve bu mouse Wraith'te attığın linke göre daha ucuz olduğu için zaten Wraith dedim. Saçma sapan rebrand ürün kullanacağına hem daha ucuza hem de markanın aslını garanti, tamir imkanı ile almak varken neden Amazon'dan Çin'den rebrand alsın onu anlamadım.

Darmoshark M3 Wireless Mouse Wraith de 1500.

Son düzenleyen: Moderatör:

Wraith markalar 2 yıl garanti veriyor. Amazon'da sorun yaşadığın zaman ya hiçbir kargo almıyor elektronik parça olduğu için. PTT ana şubesine gittim biz elektronik iade taşımayız dediler. Alsalar bile DHL vb firmalar alıyor onlarda 20-30 euro kargo parası çıkarıyor bir de Amazon'dan geri o parayı almak ile uğraşacaksın. Alsalar bile kargo taşırken gümrükten geri gönderebiliyorlar. O yüzden nasıl olsa Amazon deyip yaşamadığın tecrübeleri yaşamış gibi konuşma bizzat kendim yaşadım gün boyu PTT gezdim Amazon kendisi PTT ile yollayın demelerine rağmen PTT alamayız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…