Eğer çıkabileceğiniz bir bütçeyse hem kablosuz hem de daha iyi bir sensöre sahip bu mouse u öneririm.Merhaba arkadaşlar, yeni mouse alacağım ama kararsız kaldım. SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım?
SS Prime yanında diğer mouseların esamesi okunmaz.Merhaba arkadaşlar, yeni mouse alacağım ama kararsız kaldım. SteelSeries Rival 3 mü yoksa SteelSeries Prime mı ya da Logitech G203 mü almalıyım?
1100 liraya önerdiğim mouse un sensörü PAW3395 ve kablosuz. Senin mantıklı diye önerdiğin "yanında esamesi okunmaz" dediğin SS Prime ın sensörü ise Rival 3den çok da farklı olmayan aşağı yukarı benzer sensörler ve arasındaki farkı e sporcular hariç çoğu oyuncu fark etmez fakat ışıklandırmasını eder.SS Prime yanında diğer mouseların esamesi okunmaz.
1100 liraya önerdiğim mouse un sensörü PAW3395 ve kablosuz. Senin mantıklı diye önerdiğin "yanında esamesi okunmaz" dediğin SS Prime'ın sensörü ise Rival 3'ten çok da farklı olmayan aşağı yukarı benzer sensörler ve arasındaki farkı e sporcular hariç çoğu oyuncu fark etmez fakat ışıklandırmasını eder.
Fareden anlamıyorsun, esamesi okunmaz falanlı konuşuyorsun, kullandığım fareyi beğendiğim için problem yaşamadığım için öneriyorum (ki forumlar bunun için var insanların deneyimlerini paylaşmaları için) ve sen gelip bana cidden şöyle mi yaptın böyle mi yaptınlı çıkışıyorsun üstelik forum kültürü öğretmeye çalışıyorsun.
Önerdiğin mouse Prime'dan çok daha iyi bir mouse sıkıntı şu attığın linkte ki ürün sahte Darmoshark olarak satın alsın Wraith'in sitesinden ya da Amazon'dan.
Sahte değil bro sanırım Amazon'da Çin ürünleri satmak yasak o yüzden rebrand yapıyorlar. Amazon'da zaten sahte ürün yok olsa bile Amazon müşterisini asla üzmez. Wraith üzerinden daha yüksek fiyata alıp adamakıllı destek alamamak yerine Amazon'dan sahte alıp iade etmeyi yeğlerim ben şahsen. Ki sahte olma ihtimali de çok az.
Sahte değil bro sanırım Amazon'da Çin ürünleri satmak yasak o yüzden rebrand yapıyorlar. Amazon'da zaten sahte ürün yok olsa bile Amazon müşterisini asla üzmez. Wraith üzerinden daha yüksek fiyata alıp adamakıllı destek alamamak yerine Amazon'dan sahte alıp iade etmeyi yeğlerim ben şahsen. Ki sahte olma ihtimali de çok az.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.