SteelSeries Rival 3 vs SteelSeries Prime vs Logitech G203

Çoğu kişi Rival 3'ü sevmiyor ama ben o mouse hariç başka mouse kullanamıyorum. Her şeyi ile tam istediğim gibi bir mouse, dünyanınen iyi mousesini verseler yine Rival 3 kullanırdım.

Bana kalırsa Rival 3'ün ergonomisi zaten Prime'dan çok daha iyi işte sırf bu yüzden Logitech G PRO X Superlight'ım olmasına rağmen Rival 3 le aynı ergonomiye ve dokuya sahip SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum e tabii hem Superlight gibi hafif olması hem de kablosuz olması alma sebebim ama benim için Superlight ile Aerox 3 kıyaslayınca Aerox 3 Wireless tercih etmeme sebep olan şey (ikisini de kullandım) 1-Aerox 3 dış dokusu çok daha hoşuma gidiyor 2-Aerox 3 ergonomisi ile çok daha rahatım.

Rival 3 kullanıyorsan 2 seçeneğin var. 1- Ya ona bağımlı olup başka mouse'a elini sürmezsin, 2- Ondan nefret edersin.

Gençler başka önerisi olan varmı aşırı pahalı olmasın ama bütçe çıkarda yukarı doğru sensei ten falan? Razer de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…