SteelSeries Rival 3 vs SteelSeries Prime vs Logitech G203

Çoğu kişi Rival 3'ü sevmiyor ama ben o mouse hariç başka mouse kullanamıyorum. Her şeyi ile tam istediğim gibi bir mouse, dünyanınen iyi mousesini verseler yine Rival 3 kullanırdım.

Bana kalırsa Rival 3'ün ergonomisi zaten Prime'dan çok daha iyi işte sırf bu yüzden Logitech G PRO X Superlight'ım olmasına rağmen Rival 3 le aynı ergonomiye ve dokuya sahip SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum e tabii hem Superlight gibi hafif olması hem de kablosuz olması alma sebebim ama benim için Superlight ile Aerox 3 kıyaslayınca Aerox 3 Wireless tercih etmeme sebep olan şey (ikisini de kullandım) 1-Aerox 3 dış dokusu çok daha hoşuma gidiyor 2-Aerox 3 ergonomisi ile çok daha rahatım.

Bana kalırsa Rival 3'ün ergonomisi zaten Prime'dan çok daha iyi işte sırf bu yüzden Logitech G PRO X Superlight'ım olmasına rağmen Rival 3 le aynı ergonomiye ve dokuya sahip SteelSeries Aerox 3 Wireless kullanıyorum e tabii hem Superlight gibi hafif olması hem de kablosuz olması alma sebebim ama benim için Superlight ile Aerox 3 kıyaslayınca Aerox 3 Wireless tercih etmeme sebep olan şey (ikisini de kullandım) 1-Aerox 3 dış dokusu çok daha hoşuma gidiyor 2-Aerox 3 ergonomisi ile çok daha rahatım.
Rival 3 kullanıyorsan 2 seçeneğin var. 1- Ya ona bağımlı olup başka mouse'a elini sürmezsin, 2- Ondan nefret edersin.

Gençler başka önerisi olan varmı aşırı pahalı olmasın ama bütçe çıkarda yukarı doğru sensei ten falan? Razer de olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı