Prime normalde daha pahalı bir model. Büyük ihtimalle zam yiyince direkt 2 katı falan olacak fiyatı.
SteelSeries'in Türkiye fiyatlandırması gerçekten iyi zaten onunda faydasını hissediyorum ben.
Prime normalde daha pahalı bir model. Büyük ihtimalle zam yiyince direkt 2 katı falan olacak fiyatı.
1080p bana yetiyor hocam ondan memnunum, en son God of War oynadım 3 saat Ultra ayarlarda sabit 60 FPS ve üstü alabiliyordum göz alıcı bir deneyimdi.
Not: DLSS kapalı tabii ki çünkü en fazla 2.3 destekliyordu ve düzgün çalışmıyordu.
evet bu kalitede razer cobra var 1000 tl bandındaSteelSeries'in Türkiye fiyatlandırması gerçekten iyi zaten onunda faydasını hissediyorum ben.
Kaça aldınız hocam PC'yi?
Evet bu kalitede Razer cobra var 1000 TL bandında.
32.500 TL fiyata aldım 1 ay önce Teknosa'dan siz ne kadara aldınız?
Hocam ben 2 yıl taksit yaptırıp 50 bine aldım.
Pahalı ya. Hani İ7 ve dual olayı güzel ama çok fazla fark var. Bir Casper bu kadar pahalı olmamalı ancak bir yandanda faizden o kadar uçuk olmuş 40 bin lira yine piyasaya göre normal tabii ki insanlar Casper diye biraz daha uygun fiyat bekliyor bu fiyat uygun mu tartışılır ?Hocam ben 2 yıl taksit yaptırıp 50 bine aldım.
Normal fiyat 40-45 bin arasındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Pahalı ya. Hani i7 ve Dual olayı güzel ama çok fazla fark var. Bir Casper bu kadar pahalı olmamalı ancak bir yandanda faizden o kadar uçuk olmuş 40 bin lira yine piyasaya göre normal tabii ki insanlar Casper diye biraz daha uygun fiyat bekliyor bu fiyat uygun mu tartışılır?
Eki Görüntüle 2067405
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.