Elektronik SteelSeries Rival 3 Wireless Amazon Prime ile 1.713 TL

LOD sorunu diyenleri görünce kahkaha atıyorum, sanki çok profesyonel oyuncularmış gibi milimetrik problemlere takılıyorsunuz. mouseu 2 yıl kullandım bu LOD problemi hiçbir şekilde hiçbir oyunu etkilemiyor. Mouseu kullanmamış kişiler boş boş konuşuyor anca. Ama mouse yine de kronik, scroll tuşu bozuluyor zamanla, alınmasını önermem. Ama bunun sebebi LOD değil.
Bende sizin bu cevabiniza kahkaha atiyorum suan.

Milimetrik problem dediğiniz koldan oynayip fareyi hafif kaldirarak kullananlar için büyük bir sorun ve sosyalde bu sorunu yasanlari görmek çokta zor değil.

Mouse temizliğini nasıl yapıyorsun delik olayında?

2 delikli farem var ikisinin de icine hala bir şey kacmadi icine birsey kacsa bile sallayip cikarirsin zaten. Tozlanirsa ve temizlemek istersende ya icini acicaksin ya da delikten kulak pamugu sokarak temizliyceksin.

Areox almayi düşündüğünüz icin soruyorsaniz Aerox'dan kesinlikle uzak durun fiyatini hak etmiyor.

Lod büyük bir dert alınmamalı, bant ile genelde az da olsa çözülebilir fakat fabrikadan düşük lod'lu sensöre geçince dağlar kadar fark olduğunu anlayabilirsiniz, yazılımsal değil bu arada.
Macera aramaya hiç gerek yok, Temu'dan alınan çin işi bile daha memnun eder.

Steelseries Sensei Ten mouse modeline sahibim. 3-4 ayda scroll sorunu baş gösterdi. Sonradan internette bu sorunu aratınca çoğu kişinin başına geldiğini gördüm. Sorunsuz kullanan yok mu vardı fakat ben o kadar şanslı değildim.

Demek istediğim kronik sorunları göz ardı edip "ben sorunsuz kullanıyorum" demekle olmuyor. Kronik sorunlu modele sahipseniz ve sizde sorun yoksa şanslı kesimdesiniz demektir. Lütfen gelip sorunlu modelleri aklamaya çalışmayın.

Bende sizin bu cevabiniza kahkaha atiyorum suan.

Milimetrik problem dediğiniz koldan oynayip fareyi hafif kaldirarak kullananlar için büyük bir sorun ve sosyalde bu sorunu yasanlari görmek çokta zor değil.
Aldığımda kaç tane arkadaşıma denetmiştim. Ne ben ne de onlar hiçbir fark hissetmedi. Böyle bir kusuru olduğunu bilmese asla hissetmeyecek kişiler sırf her önüne gelen lod sorunu var dedi diye dramatikleşiyor, neredeyse hiçbirinin bu sorundan etkilendiği yok. O kadar profesyonel isen 1 2 bin liralık mouselarla işin ne zaten. Diyorum, mouse kronik, alınmaz. Sadece sebebi bu durduk yere kafanızda büyüttüğünüz Lod sorunu değil.

Mouseu kullandın mı bilmiyorum büyük ihtimal kullanmadın, işte forumda kullanmamasına rağmen sanki devasa bir problemmiş gibi yazıyor çoğu kişi. Bu sorun o kadar ufak bir yükseklikte oluyor ki oyun esnasında etkisini görmek için özellikle çabalaman lazım.

Abartmayın. Yaklaşık 2 yıldır Aerox 5 Wireless kullanıyorum, mouse delikli ve yemek yerken sürekli bilgisayar başındayım buna rağmen sorunsuz kullanıyorum ve çok memnunum. Tüm setim de SteelSeries taş gibi hala, bataryaları bile ölmedi.

başlıkta belirtilen aynı mouse bir kucak para verip aldım

6-7 ay sonra scroll tuşu gitti (rekabetçi oyun oynayan biri için çok önemli)

1 sen sonra durup duruken scroll tuşu mor renkte yanmaya başladı, hiçbir şekilde kurtaramadım. yurt içi yurtdışı steelseries yazdım, dönüş bile olmadı

he ben riski severim param çok dersen istediğğini alabilirsin üstad

Fareyi kullandın mı bilmiyorum büyük ihtimal kullanmadın, işte forumda kullanmamasına rağmen sanki devasa bir problemmiş gibi yazıyor çoğu kişi. Bu sorun o kadar ufak bir yükseklikte oluyor ki oyun esnasında etkisini görmek için özellikle çabalaman lazım.

Bilekten oynuyorum fareyi kaldirmadigim için lod beni bağlamıyor ve dolayısıyla hissedemem.

Aldığımda kaç tane arkadaşıma denetmiştim. Ne ben ne de onlar hiçbir fark hissetmedi. Böyle bir kusuru olduğunu bilmese asla hissetmeyecek kişiler sırf her önüne gelen lod sorunu var dedi diye dramatikleşiyor, neredeyse hiçbirinin bu sorundan etkilendiği yok. O kadar profesyonel isen 1 2 bin liralık mouselarla işin ne zaten. Diyorum, mouse kronik, alınmaz. Sadece sebebi bu durduk yere kafanızda büyüttüğünüz lod sorunu değil.

Alan kişi hissedebilecek birisi değilse bile neden daha iyisi varken Rival3 alsinki? Ayrica alipda durumdan rahatsiz olmuş bazi kişilerin farenin altini bantladiklari konulari görmek çok da zor degil.

Kisaca ateş olmayan yerden duman çıkmaz birileri sorun yaşamışki böyle bir sorun var denmis.

Başlıkta belirtilen aynı mouse bir kucak para verip aldım.

6-7 ay sonra scroll tuşu gitti (rekabetçi oyun oynayan biri için çok önemli)

1 sen sonra durup duruken scroll tuşu mor renkte yanmaya başladı, hiçbir şekilde kurtaramadım. Yurt içi yurt dışı SteelSeries yazdım, dönüş bile olmadı.

He ben riski severim param çok dersen istediğğini alabilirsin üstat.

Bir kucak para verdiğinize göre karaborsadan aldınız sanırım, garantiye göndermek aklınıza gelmedi mi?

Kisaca ateş olmayan yerden duman çıkmaz birileri sorun yaşamışki böyle bir sorun var denmis.
Onu kabul ediyorum zaten hocam fare sorunlu. Sadece bu lod muhabbeti çok abartılıyor, o kadar mühim bir sorun değil bence bunu dile getirmek istedim.

Bir kucak para verdiğinize göre karaborsadan aldınız sanırım, garantiye göndermek aklınıza gelmedi mi?
Karaborsayla alakalı değil, steelseries genel itibariyle pahalı bir marka. Rival 3 bence parasına değmiyor. Bende de var aynı fare garantisi bittikten birkaç ay sonra scroll tuşu bozuldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı