SteelSeries Rival 3 Wireless hakkında görüşleriniz neler?

deMarc

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2017
Mesajlar
2.830
Çözümler
8
Halihazırda Razer DeathAdder V2 kullanıyorum yaklaşık 1 senedir ve fareden gayet memnunum, kullanımına da bayağı bir alıştım. Fakat artık ufak, taşınabilir ve kablosuz ekipmanlara geçiş yapıyorum. Az önce Gaming Gecesi'nde SteelSeries Rival 3 Wireless'ı gördüm ve neredeyse hiç araştırmadan aldım. Gördüğüm kadarıyla yorumlar genelde iyi, kronik bir sorundan pek bahsedilmiyor ama DeathAdder V2 gerçekten iyi bir mouse, sensörü en iyi sensörlerden biri. Ondan buna geçince sensör, Switch değişikliğinden ötürü veya kabloludan kablosuza geçişten ötürü bir performans sorunu yaşar mıyım emin olamadım. Tutuşum claw/finger arası bu arada.

Pil ömrünün vadedildiği kadar olmadığı yazılmış, o kısmı çok önemli değil bir sürü şarjlı pilim var, şarj ede ede kullanırım. Benim için önemli olan masada bir kablodan daha kurtulmak (%65 kablosuz klavye aldım sıra fareye geldi) ve sağa sola taşımanın çok daha kolay olması.

Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim, sensörünün Razer sensörüyle olan farkları hakkında bilginiz varsa onları da duymak isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 3 ü Ben kullanıyorum tutuş şekli bana göre değil, baş parmağımın olduğu yerde fareyi kavramamı sağlayacak bir fare lazım bana. razer basilisk v2 almayı düşünüyorum. Rival 3 ün tutuşu belki sana uyabilir.

Not: benim kullandığım rival 3 wireless değil görmemişim.
 
Ben birkaç başlıkta daha belirttim. SteelSeries beni Rival 600 modeli ile hayal kırıklığına uğrattı. Şu an hala Scrool daki soruna çözüm için zaman bulamadım ama gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başladı.
 
Bende 7 aydır Razer DeathAdder V2 kullanmaya çalışıyorum. Bir türlü alışamadım mouse, elim 18 cm, ama bombeli oluşuna alışamadım. Satıp SteelSeries Rival 3 Wireless almayı düşünüyorum. Sıfırı su anda 599 TL. Bu fiyata alınır mı? Ne dersınız? Kullananlar memnun mu acaba?

 
Claw finger icin sanki Prime Wireless daha uygun gibi arkadaşlar İtopya da denemistim bombeli yapisi hafif olmasi gayet ergonomik. Tabii sensor ve Switch kaltesini bilemeyecegim.
 

Dosya Ekleri

  • 1CD8A68E-8CD2-4E1F-87E8-AF38E5000227.png
    1CD8A68E-8CD2-4E1F-87E8-AF38E5000227.png
    160,4 KB · Görüntüleme: 18

Yeni konular

Geri
Yukarı