Çözüm SteelSeries Rival 3 Wireless Orta Teker Kaydırma Problemi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.

Hocam sorunun kademeli kaydırma için eklenen metalden daha ziyade, mouse tekerleğinin içindeki sensör olduğunu düşünüyorum. Zamanla skatezler belki toparlar dediğiniz gibi. Başlık için teşekkür ederim yeniden, internette hiçbir yerde benzer bir şey görememiştim.

İyi günler dilerim herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Bende yukarıda bahsedildiği gibi denedim bir çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim
 
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim.



İyi günler dilerim herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Bende yukarıda bahsedildiği gibi denedim bir çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim
Hocam mouse'un içini açtıktan sonra tekerleğin içini hava üfleyerek, basınçlı hava kullanarak temizlemekten başka bir yolumuzun olduğunu sanmıyorum. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim ben. Bu da benim son Steelseries mouse alışım oldu. Mouse değil de işkence aleti kullanıyor gibi hissediyorum artık çünkü. Sensörlerde bir sıkıntı var belli ki.
 
Hocam farenin içini açtıktan sonra tekerleğin içini hava üfleyerek, basınçlı hava kullanarak temizlemekten başka bir yolumuzun olduğunu sanmıyorum. Ne yaparsam yapayım düzeltemedim ben. Bu da benim son SteelSeries mouse alışım oldu. Mouse değil de işkence aleti kullanıyor gibi hissediyorum artık çünkü. Sensörlerde bir sıkıntı var belli ki.

Garantisi varken göndermeyi düşünüyorum gerçekten beğendiğim bir fareydi sağlık olsun
 
Oturuyordum mouse değiştireceğim artık kaydırmıyor aşağıya yukarıya sinir oldum bi süre sonra, aklıma aracım da kullandığım yağlama ve pas sökücü olarak bilinen WD-40 geldi. Açtım içini tekerleğin etrafına toz tüy ne varsa sarılmış saç gibi temizledim cımbız ile güzelce, orta tekerin bağlı olduğu mekanizmaya ve çalışan diğer mekanik kısımlara da WD-40 sıktım aldığım günkü gibi oldu. Tuş basma "Click" sesleri sıfır alındığı gibi oldu.
 
Hocam padleri nasıl çıkardınız ve nasıl geri taktınız acaba?
 

Geri
Yukarı