Steelseries Rival 3 Wireless sonrası ne almalı?

Nomrukan

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Steelseries Rival 3 Wireless kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Aletin uykudan uyanması çok zahmetli oluyor. Logitech fareleri gibi dokunur dokunmaz uyanmıyor 3-4 saniyede anca uyanıyor. Oyunda mouse'u bir müddet kullanmamışsam özellikle çok sinir ediyor. Bir de pili resmen peynir ekmek gibi yiyor, en "eco" ayarda olmasına rağmen bir kaç ayda bir pil bitiriyor. Logitech farelerin içinden çıkan demo pil bile 1,5-2 sene gidiyordu.
Bu bilgiler ışığında Steelseries Rival 3'ün normal çalışması mı böyle yoksa bendeki fare mi problemli? Ya da bu farenin yerine kablosuz (Ve tercihen pilli, zira şarj ile uğraşmak istemiyorum yok soket bozuldu yok bilmem ne oldu vb.) ve sorunsuz nasıl bir fare önerirsiniz? Gene Rival 3 ile benzer bütçelerde olabilir.
Teşekkürler.

Selamlar. SteelSeries Rival 3 Wireless kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Aletin uykudan uyanması çok zahmetli oluyor. Logitech fareleri gibi dokunur dokunmaz uyanmıyor 3-4 saniyede anca uyanıyor. Oyunda fareyi bir müddet kullanmamışsam özellikle çok sinir ediyor. Bir de pili resmen peynir ekmek gibi yiyor, en "eco" ayarda olmasına rağmen birkaç ayda bir pil bitiriyor. Logitech farelerin içinden çıkan demo pil bile 1, 5-2 sene gidiyordu.
Bu bilgiler ışığında SteelSeries Rival 3'ün normal çalışması mı böyle yoksa bendeki fare mi problemli? Ya da bu farenin yerine kablosuz (ve tercihen pilli, zira şarj ile uğraşmak istemiyorum yok soket bozuldu yok bilmem ne oldu vb.) Ve sorunsuz nasıl bir fare önerirsiniz? Gene Rival 3 ile benzer bütçelerde olabilir.
Teşekkürler.

Tam bütçeniz nedir hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı