SteelSeries Rival 3 Wireless vs Razer Orochi V2

deMarc

Kilopat
Katılım
28 Mayıs 2017
Mesajlar
2.842
Çözümler
8
Birkaç aydır Rival 3 Wireless kullanıyorum. DeathAdder V2'den geçtim, alışmam birkaç gün sürmüştü ama artık alıştım, genel anlamda memnunum. Çift pil ile kullanmama karşın ağır gelmiyor. Elim ortalama boyutta, pek büyük değil. Tutuşum claw, finger arası.

İtopya'da Orochi V2 modeli 799'a düşmüş. Diğer sitelerde hep 1000 TL üzerinde. İncelemelere baktığımda gecikme olarak çok iyi bir fare olduğu söyleniyor, switchleri de gayet iyiymiş. Ben de sık sık PUBG, CSGO gibi oyunlar oynadığımdan düşük gecikme konusu cazip geldi. Rival 3'te gecikme hissiyatı almıyorum ama zaten gecikmesiz olan modele geçene kadar pek fark edilmiyor zaten, geçtikten sonra farkı anlıyorsunuz genelde.

Sizce geçmeye değer mi, Orochi V2'yi alırsam da Rival 3'ü satmayacağım zaten durur kenarda ama gerek var mı emin olamadım. Bir de Orochi V2'nin beyazı daha çok hoşuma gidiyordu ama İtopya'da sadece siyahı mevcut. Acaba fiyatlar tekrar bu seviyelere gelir mi, beyazı aynı fiyata iner mi bilemediğimden sizlerden fikir almak istedim.

Pilli bir model almak istediğimden bu ikisine alternatif olarak kabloyla şarj olan mouse'ları önermezseniz sevinirim.
 
@BerkayZ87 elim küçük sayılır ama Rival 3 Wireless de tam olarak elime oturuyor bir yandan, DeathAdder V2 elime göre biraz büyüktü mesela Rival 3 öyle değil. Orochi de Rival 3'ten boyut olarak 2cm kısaymış.

@Rasim Kayrak çok param olsa Viper 2 Pro'ya geçerdim muhtemelen 😅 Mouse'umdan da memnunum aslında, bendeki yeni bir şeyler denemeye olan merak.

Logitech G305 Lightspeed'in beyazını da beğeniyorum ama Logitech ürünlerinde yaşadığım kronik sorunlardan sonra tövbeliyim Logitech markasına karşı.
 

Geri
Yukarı