SteelSeries Rival 300 Soyulma Sorunu

MehmetKoc1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba herkese. Ben Rival 300 fare kullanıyorum, yaklaşık 1 sene geçti. Baş parmağımın denk geldiği yer soyulmuş durumda. Kauçuk malzeme erimiş resmen ve plastik kısıma değiyor elim. Kendimden daha iyi bakarım ekipmanlarıma ancak böyle bir durum beni çok üzdü.

Garanti kapsamına giriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı başıma geldi. Bende hepsini soydum ve şu an sıfırdan farksız. Tabi sizde soyun demiyorum, garanti kapsamına giriyorsa oraya göndermek daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• fa5715b6-a823-4264-867d-51abbabd0e19.png
    fa5715b6-a823-4264-867d-51abbabd0e19.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 73
Aynısı başıma geldi. Bende hepsini soydum ve şu an sıfırdan farksız. Tabi sizde soyun demiyorum, garanti kapsamına giriyorsa oraya göndermek daha iyi olur.

Aynı fare bende de var, v7'yi soymak sıkıntı değil çok ince bir katmanı var, hatta daha iyi oluyor bile denebilir. Gladius 2 için durum biraz daha farklı, yan taraflardaki kauçuklar kalın onları sökersem hiç hoş durmaz.

Aynı fare bende de var, v7'yi soymak sıkıntı değil çok ince bir katmanı var, hatta daha iyi oluyor bile denebilir. Gladius 2 için durum biraz daha farklı, yan taraflardaki kauçuklar kalın onları sökersem hiç hoş durmaz.
Gladius 2 den memnun musunuz ve v7 ye kıyasla nasıl? Benim farem v8 ama v7 ile hemen hemen aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı