SteelSeries Rival 300S 180 TL'ye alınır mı?

Celalcantabak

Hectopat
Öncelikle merhaba uzun süredir oyuncu faresi alma konusunda araştırmalar yapıyordum ve sonucunda SteelSeries Rival 300S almaya karar verdim, bir hafta on günlük süreçte fiyatlarını takip ettiğimde internette 230 TL'den başladığını gördüm. Ancak İtopya.com'da Gaming monitör yanında hediye veya indirimli fiyatı 179 TL olarak gördüm. Sizce bu mouse için 180 TL iyi midir alınır mı? Yoksa yılbaşı indiriminde daha da düşer mi? Benim gibi bu mouseu bekleyen arkadaşlara da İtopya.com'daki indirim güzelse almalarını tavsiye ederim.

Öncelikle merhaba uzun süredir oyuncu faresi alma konusunda araştırmalar yapıyordum ve sonucunda SteelSeries Rival 300S almaya karar verdim, bir hafta on günlük süreçte fiyatlarını takip ettiğimde internette 230 TL'den başladığını gördüm. Ancak İtopya.com'da Gaming monitör yanında hediye veya indirimli fiyatı 179 TL olarak gördüm. Sizce bu mouse için 180 TL iyi midir alınır mı? Yoksa yılbaşı indiriminde daha da düşer mi? Benim gibi bu mouseu bekleyen arkadaşlara da İtopya.com'daki indirim güzelse almalarını tavsiye ederim.
Burada konu mouse'un ne kadar indirime girdiği değil de monitörün fiyatı sanırım :)

Bilgi verirken o detayı da belirtmek istedim, monitör almak isteyen arkadaşlar için bir avantaj olabilir diye.
Ben daha çok "180 TL bu mouse için iyi midir?" sorusuna yanıt verdim. Mouse'un normal fiyatı 230 TL'dir. Monitörü normal fiyatından 50 TL fazlaya alırsın mouse'u da 50 TL indirimli alırsın. Bu pazarlama taktiğidir. Bahsettiğim konu yalnızca bu. Yalnız şunu belirteyim, gerçekten itopyaya girip bunun araştırmasını yapmadım. İndirim yok, pazarlama taktiğidir diye kesin yargıya varmıyorum. Sadece alacak arkadaşlar varsa dikkat edip alsınlar. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı