Rapinoğlukasva
Decipat
- Makaleler
- 1
O kadar kötü oluyor mu ya fren falan mı boşalıyor ne oluyor.
Tabii ki de çok sorunlar çıkıyor hele bazılarında balata uyuşmuyor uğraş Allah uğraş.
O kadar kötü oluyor mu ya fren falan mı boşalıyor ne oluyor.
ya ben öle çok istemiyom 1 yıl idare etsin yeter sen frende falan sorun gördünmü reis 50yle falan giderkenAkünün ömrünü biraz kısaltabilir o doğru ama o da normal aküyü dibine kadar kullanıyor zaten şarj tamamen bitiriyor hiç gitmiyor bitince, efsane bir şey aldığıma çok mutluyum hiç pişman değilim bir de buton yaptım buton kapalıyken stock gidiyor açıkken yazılımı açıyor.
Hayır görmedim 51 kiloyum ani frende falan çok güzel duruyor üstelik ön balata 1.5 yıllık arka 5 aylık, zaten bende o mantıkla aldım 1 yıl idare etsin yeni motor alacağım.ya ben öle çok istemiyom 1 yıl idare etsin yeter sen frende falan sorun gördünmü reis 50yle falan giderken
Ustam nasıl yapacağını buldun mu bende yapmak istiyorum bayağı aradım bir türlü yapamadım.
Reis bunu alınca akü falan yetmez diyolar 5 tane akü varmış 6 7 tane yapsak kaça patlar ve olurmu 6 7 taneKaç kilosun bende çok rahat duruyor şarjı biraz yer aküyü zorlar benim vsm ölü gibiydi taktıktan sonra resmen canlandı aküm bitik olduğu halde 51 kgyim 50 görüyor akü iyi olsa 60'ı geçer, kesinlikle öneririm ama uzun olanı alırsanız sıkıntı yaşayabilirsiniz direkt kısa alın uyumlu olanı kafanız rahat olsun bende kısa var, montajdada yardım edebilirim isterseniz veya YouTube'da videosu var.
Vsm diyorsan akü yeter kısa beyinle 7 akü desteklemezReis bunu alınca akü falan yetmez diyolar 5 tane akü varmış 6 7 tane yapsak kaça patlar ve olurmu 6 7 tane
Vsm diyorsan akü yeter kısa beyinle 7 akü desteklemez
Evet benim aküler bitik ona rağmen yetiyor sende rahat yeter montaj için yardım edebilirimYok kara beyini diyorum ona yeter mi normal akü herhalde 4 tane vardı şarj ettiğimiz kutunun içinde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.